tak problem je vyrieseny, bol upchaty sifonik v stene, na takej pruzine co je v nom bola namotana kopa svinstva ... vycistene ... teraz to uz zjavne funguje dobre ... dik za rady
Založen: Sep 10, 2007 Příspěvky: 5309 Bydliště: Ostrava, Bratislava
Zaslal: čt srpen 18 2016, 9:56 Předmět:
ten filter je ucinny prave na velke necistoty. nite a drobny bordel tym myslim prejde (od toho nazov samocistiaci).... no a cistit sifon je bezna zalezitost, ci nie ? (vana, umyvadlo, drez)
Zaslal: čt srpen 18 2016, 12:01 Předmět:
BOBOBO napsal(a):
Minci v Tatramatce jsem lovil také ...Jo dvoje ložiska, nová vana a 25 let provozu i pochodování...
T245 mám už 30let a měnil jsem pouze programátor kvůli časem se množícím poruchám spínání. Poslední roky se nepoužívá tak často takže ložiska vydržely. Aby neomlátila kachličky ve výklenku koupelny vymezil jsem mezery deskami z nějakého druhu izolační hmoty. I tak se musí při ždímání hlídat ale jde jenom o zvyk. Dokud se úplně nerozpadne tak jsem ji schopen na rozdíl od těch nových opravit.
Mince jsem doloval několikrát, od určité velikosti se zarazí o hranu vstupní trubky filtru čerpadla. Některá velikost do trubky prošla ale "šprajcla" se tam jako otočná klapka jak píše "misocko" a střídavě to teklo-neteklo. Stačí malá překážka která nachytá další odpad a ucpe se to kompletně...
Založen: Sep 10, 2007 Příspěvky: 5309 Bydliště: Ostrava, Bratislava
Zaslal: so srpen 20 2016, 7:01 Předmět:
akorat co dostupnost dilu? i kdyz... pokud mas meneny program tak krom lozisek a termostatu tam snad nic jine specificke neni... mozna jeste tak ty tesneni
Zaslal: so srpen 20 2016, 7:21 Předmět:
Náhradní díly včetně motoru mám z funkčních praček. Svého času je lidi měnili a vyhazovali v ještě dobrém stavu. Jedině vanu nemám, ta by se asi sháněla těžko ale zatím vypadá dobře.
Zaslal: so srpen 20 2016, 20:27 Předmět:
Mimochodem, já mám starý Ardo (vydržela déle, než moje ex) a už mě taky "chodí" po koupelně. Ale za ty peníze a za ty roky praní na ni nemůžu napsat ani slovo proti. Drobné opravy jsou normální.
Jen jednou mě odmítla pustit do koupelny, protože "odešla" až ke dveřím a dost natěsno. Vadný závěs bubnu... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Sep 21, 2008 Příspěvky: 466 Bydliště: Jižní Morava....
Zaslal: čt září 01 2016, 11:59 Předmět:
taky jsem doloval nějake eura ze sifonu pračky.... jsou schopné fungovat jako zaklopky..... tatramatku chodi po kočarkaně u dvorku jsem vyřešil delši přivodem a hadicemi a nejednou byla nacestovana a zasekla mezi futry..... jeji era je 4 roky co odešla do věčnych lovišt vyhořel programator a vyrezl buben ted máme jinou novou a ta zatim nepochoduje a drži....
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.