Zaslal: po březen 14 2016, 20:19 Předmět:
Tohle by mohl vědět uživatel tiktak1953, jestli to má nějakou cenu. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: po březen 14 2016, 20:25 Předmět:
Lukas-Peca napsal(a):
Na švýcarských hodinkách asi nebude Since 1923. Navíc to provedení je takové pochybné, divné písmo, nesedící datumovka. Podle mě je to asijský fejk.
Edit: Zmátlo mě, že na prvním odkazu v google bylo nadepsáno Swiss, ale po rozkliknutí se ukázalo, že jsou to turci
Už jsem Ti chtěl ukázat link, kde je ciferník tyhle znaky obsahující. _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Zaslal: ne březen 27 2016, 16:56 Předmět:
Dostal jsem je na chvilku a prinasim foto strev. Dole je napsano Japan, a nejakym zahadnym zpusobem se me povedlo rozpohybovat tu malou rucicku a tu velkou "vterinovku" Mala ukazuje usle minuty a velka vteriny, takze stopky. Myslel jsem ze ty tlacitka a raficky je jen fake a ono ne. Jsem v elektronickem kontraktu s tiktak1953 a s napetim cekam co na ten strojek rekne.
Zaslal: ne březen 27 2016, 18:19 Předmět:
To bílé plastové uložení vypadá podezřele a čínsky. Moc nečekám, že by ty hodinky měly velkou cenu. Ale to nevadí. Furt to můžou být pěkné hodinky. Sám používám od roku 1998 hodinky divné značky "Brilliant." Je v tom základní japonský strojek Miyota. http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/
Kompletace hodinek proběhla v Hong Kongu. Zatím furt fungují a jdou přesně. Není důvod se jich zbavit.
No zkrátka zdá se, že vyrobit použitelné hodinky s dobrou životností už dnes dokáže kdekdo. _________________ 010203
To bílý plastový jde sundat. je to distanční vložka. Podle tvaru vnitřku pouzdra bych řekl, že jde o nějaký levný hodinky z tržnice. Pokud je nenecháš zmoknout, poslouží Ti relatívně dlouho, možná Ti vlivem potu oleze pouzdro..
Podle těch tlačítek bych tipoval, že jde buď o skutečný chronograf, nebo LEDhodinky. Pokud jsou to chronografy, tipoval bych stáří tak do 15-ti let a velkosériovka.
Edit: koukám, že na tý první fotce je nápis chronograph, z toho vyplývá, že těma tlačítkama se ovládá měření času těma malýma ručkama..
Strojek v těchto hodinkách je sériový quartzový chronografový strojek. Pokud jde víčko oddělat pouze zapáčením nástrojem, nemá cenu řešit hodnotu těchto hodinek, jsou to levný hodinky, protože kvalitnější mají šroubovací (po obvodu mají drážky na klíč), a pokud by hodinky měly mít nějakou cenu, je v nich pérový strojek. Jestli je to padělek, nebo ne, Ti dokáže říct pouze znalec, co ty hodinky bude mít v rukách, ale ta firma sama o sobě se podle webových stránek tváří, že je Turecká, takže asi tak stejná hodnotná, jako je Casio, nebo Timex.
http://www.daymondrene.com/
A pokud jsou originál (což by klidně mohly), tak je společnost nezná, protože je již dávno třeba vyřadila ze sortimentu (přece jenom je to módní zboží)
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.