Zaslal: st duben 25 2007, 18:19 Předmět: DVD to MPEG nebo MPG
Vice nez rok jsem pouzival Ulead DVD movie factory 5 PLUS a tam slo DVD film prevest na mpeg behem cca 2,5 minuty. Ted jsem presel na Ulead 6 ktery je ve sposte veci lepsi, ale stahovat do mpeg nelze. Poradte prosim jiny, klidne i licencovany soft !!!!! HLAVNE PODOBNE RYCHLY!!!! Dekuji
Teraz som to trocha nepochopil do akeho mpegu si prevadzal dvd?Ved dvd format je mpeg2.Staci ked prepises koncovku vob na mpeg a uz to prehras
napr.na media playery
Založen: May 27, 2006 Příspěvky: 2131 Bydliště: okr. Olomouc
Zaslal: st duben 25 2007, 22:39 Předmět:
Samozřejmě že musíš mít nainstalovaný odpovídající kodek (tedy k tomu přejmenování). Nejprve si ujasněme pár věcí...
Ten program Ti nejspíš změnil jenom tzv. "kontejner" ve kterém se nachází komprimovaný formát obrazu který byl vytvořen kodekem.
Samozřejmě můžeš přehrát jakýkoli formát videa vytvořený jakýmkoli kodekem, i když není v odpovídajícím kontejneru (hlavní ukazatel kontejneru je přípona souboru) pokud je tvůj přehrávač ten kodek schopen použít a má jej. DVD video jsi nemohl nikdy tak rychle překódovat do klasického DivX (bývá v kontejneru např. AVI), leda že by jsi měl ten nový 32 jádrový procesor co s ním teď Intel experimentuje a ani na tom to asi nepůjde tak rychle, už jenom proto, že na něj neexistují aplikace
Ten výsledný soubor asi nebyl o moc menší než původní MPEG2 na tom DVD, co? _________________ Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet
www.sigmaphon.cz
Zaslal: čt duben 26 2007, 8:30 Předmět:
proel64 napsal(a):
Teraz som to trocha nepochopil do akeho mpegu si prevadzal dvd?Ved dvd format je mpeg2.Staci ked prepises koncovku vob na mpeg a uz to prehras
napr.na media playery
Mam Klasicke vypalene DVD s jednotlivymi VOBy a potrebuji z nej jeden soubor mpeg kvuli prehravaci MP4. Ten Ulead to prevedl za chvilicku
Já používám DVD Decrypter. Dá se tam nastavit aby se celé DVD uložilo jako jediný VOB soubor (ten se dá přejmenovat na mpg a funguje to). Jdou s tím zpracovávat mj. i poškozené DVD. Vše probíhá bez rekomprese, tedy velmi rychle. Jedinou nevýhodou je že to nepodporuje DVD-RAM (formát .VRO)
Zaslal: ne duben 29 2007, 18:31 Předmět:
Vratil jsem se k ULEAD DVD Movie Factory 5 Plus a uz to neresim. Decrypter super, ale soft co otaci obraz o 90 stupnu pro tu MP4 hlasil problem. Po Uleadu nerve
Zaslal: po květen 05 2008, 19:13 Předmět: Ulead VideoStudio 9
Zdravím. Mám súbor s príponou mpg. Potrebujem ho editovať v Ulead VideoStudio 9, ale súbor v ňom nemá zvuk. Pritom prehrať ide aj vo WMP aj vo VLC, a všade tam zvuk má. Vo vlastnostiach tieto prehrávače vypisujú, že záznam je vo formáte MPEG-1. Ale Ulead vypisuje, že tam zvuk nieje. Dá sa s tým niečo robiť? Ďakujem.
Zaslal: út květen 06 2008, 9:37 Předmět:
grafit napsal(a):
Zdravím. Mám súbor s príponou mpg. Potrebujem ho editovať v Ulead VideoStudio 9, ale súbor v ňom nemá zvuk. Pritom prehrať ide aj vo WMP aj vo VLC, a všade tam zvuk má. Vo vlastnostiach tieto prehrávače vypisujú, že záznam je vo formáte MPEG-1. Ale Ulead vypisuje, že tam zvuk nieje. Dá sa s tým niečo robiť? Ďakujem.
Ulead VideoStudio jsem nemel zrovna zcela ofiko a take mi tam vice veci neslo a tak jsem se vratil k DVD Movie Factory a to maka OK. Cili poradit neumim. Tu nefunkcnost jsem prisuzoval cracku, ale treba je to jinak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.