Zaslal: ne březen 01 2015, 18:06 Předmět: Jde udělat pěkná bastlírna v bytě?
Ahoj vespolek, uvítám dobré rady. Potřebuji si udělat doma bastlírnu na občasné hokusy pokusy (občasné opravy starší elektroniky, ke které jsem přišel). Moc rozjíždět se nechci, ale pár větších věcí jako osciloskop, generátor, zdroj, pájku a opravovaný kousek přitom člověk po ruce mít musí. Nějaký větší stůl, šuplíky, police, aby to vypadalo...máte to někdo dobře vymyšlené a podělili byste se třeba o fotku? Možná to zní jako blbý dotaz, ale rád bych se vyvaroval toho, že něco pořídím a pak si budu nadávat, na co jsem zapomněl. No a kdyby to i trochu vypadalo, bylo by to jen dobře.
Založen: Feb 06, 2007 Příspěvky: 4509 Bydliště: vých.slovensko
Zaslal: ne březen 01 2015, 18:44 Předmět:
Potrebuje to približne 2x2m, t.j. jeden stôl 80x180cm a priestor pre stoličku Ak chceš mať celú plochu stola pre seba a máš rozmernejší skop do hľbky, tak počítaj alebo s možnosťou zväčšenia hľbky stola alebo s jeho umiestnením vedľa ..... a s bordelom!
Založen: Aug 08, 2007 Příspěvky: 2914 Bydliště: Tryskáčovo na Záhorí.
Zaslal: ne březen 01 2015, 22:28 Předmět:
Presne tak, tam, kde sa stále niečo opravuje, je bordel normálnym stavom. Vzorný poriadok som videl iba u ľudí, čo už bastliť prestali a kútik im slúži iba ako výstavka pre návštevy. _________________ Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Nebudu bastlit pořád, jen si občas budu muset něco staršího sám spravit. Může to ale chvíli trvat, proto to nejde rozložit třeba na jídelním stole a trochu místa k tomu potřebuju.
Založen: Feb 06, 2007 Příspěvky: 4509 Bydliště: vých.slovensko
Zaslal: po březen 02 2015, 19:11 Předmět:
Niekto v tom link-u o svojích "kutlochoch" má fotku, kde má sjoju dielňu v skrini na šaty. Zdá sa mi, že po otvorení dverí sa dá vysunúť pracovná doska a pod a nad ňou má police.
Skús prehľadať, aj ja budem hľadať.... _________________ Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Zaslal: po březen 02 2015, 19:50 Předmět:
procesor napsal(a):
Zbaviť sa manželky a "obývák" je celkom útulná bastlírna
Právě tím procházím - v dílně mám rozdělanou jednu práci, v obýváku druhou práci a v ložnici sklad, protože zrovna uklízím dům. A kupodivu mě nikdo nenadává a nikomu to nevadí.... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: po březen 02 2015, 20:00 Předmět:
Může studovat co chce, ale výsledek je vyzkoušený prakticky jen jeden. Celou místnost jen pro sebe a na nic jiného. I tak nestihne uklízet ten svůj binec od práce.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.