Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32853 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: út prosinec 23 2014, 12:42 Předmět:
Musí se nechat odležet pěkně tejden pod břehem mezi puškvorcovýma oddenkama... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Jul 27, 2004 Příspěvky: 4564 Bydliště: 25km na západ od Prahy
Zaslal: út prosinec 23 2014, 12:43 Předmět:
Zkus tyhle, jednotlivé vrstvy špekáčků prokládám cibulí a paprikami. Nakonec zaliji vlažným nálevem. Horký by vytáhnul tuk a nevypadalo by to hezky.
citace:
4 cibule střední velikosti
1 zelená a červená paprika
750 ml vody
350 ml octa
5-6 lžic cukru
2 lžičky soli
30 kuliček pepře
14 kuliček Nového koření
1 čerstvý nebo 2 sušené bobkové listy
2 chilli paričky střední pálivosti
Ocet s vodou, cukrem, solí a kořením převařit, nechat mírně prochladnout.
_________________ Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá prosinec 26 2014, 19:54 Předmět:
Jeden super recept přímo od mistra : https://www.youtube.com/watch?v=pq5CQiFnTyo _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: pá prosinec 26 2014, 20:57 Předmět:
U utopenců se nebojte soli. Člověk by řekl, že dominantní má být ocet, ale ten slanej nálev je chuťově daleko zajímavější. Zdravý to beztak není, o to je to lepší, takže řešit přebytek soli nemá smysl. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jun 05, 2005 Příspěvky: 12449 Bydliště: Ostrava
Zaslal: pá prosinec 26 2014, 21:53 Předmět:
Zásadní problém s utopenci mám v nalezení přijatelných vuřtů, které nešednou a nebobtnají. Několik receptů mám, kdyby byl zájem, ale musel bych pohledat. Standartně jsme špekáčky krájeli napodél, a sypalo se to hrubě drceným novým kořením a pepřem, a plátek cibule.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32853 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: so prosinec 27 2014, 0:57 Předmět:
Když teda odbočím od utonulejch, na zejtra mám v mrkvově-celerovým "pácu" s novým kořením, tymiánem a bobkovým listím naloženej kus hovězího ořechu na svíčkovou, hezky ho nechám v troubě pod poklicí dvě-tři hodinky pomaličku podusit, než to celý scedím a zaleju smetanou. Dětičky už prohlásily, že mám s dušením začít hned ráno, aby byla ta svíčková hotová ještě před obědem... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: čt leden 01 2015, 13:37 Předmět:
Tak jsme si na Novej dali obligátní knedlo-vepřo-zelo. Protože v jedný flašce zbylo dvě deci šampáňa, tak jem ho frknul pod bůček do pekáče.
Bože, to bylo žrádlo, vřele doporučuju!!
Jirka
Založen: Mar 28, 2012 Příspěvky: 7958 Bydliště: Brno
Zaslal: čt leden 01 2015, 14:08 Předmět:
U nás stylově kočka na kyselo- že prý čím víc kočky sníš, tím víc dukátů pak budeš mít. Moc tomu nevěřím, ač mám kočku rád, mívám z ní akorát prd(y)... _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne leden 11 2015, 18:29 Předmět:
Já už vidím, jak v řeznictví kupuju kilo kližky a půlku krůty...
Guláš by měl být sám sobě vývarem, ale proti gustu nelze nic namítat. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.