Založen: Feb 21, 2011 Příspěvky: 3530 Bydliště: Český Středozápad (JO70AD)
Zaslal: čt srpen 16 2012, 11:33 Předmět:
Mrkni sem . Na straně 2 je to popsáno. Registrační / přihlašovací údaje obdržíš emailem. _________________ Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
...
Pokud kroky nepřinesou požadovaný efekt, hodlá hnutí Anonymous podniknout další kroky. "Budeme hľadať iné riešenia ako obísť spoplatnenie. Pôjde o informovanie širokej verejnosti o možnostiach prepálenia prijímačov alebo samotných kariet. Ďalej budeme pracovať na návodoch pre verejnosť, ako naplno využiť možnosti zdieľania kariet cez internet," uvedla skupina Anonymous na dotaz webu Živé.sk.
...
_________________ Honza - kokúň
Zaslal: čt srpen 23 2012, 19:58 Předmět:
A jak to tedy je s kartami ktreré chci mít již pouze na českou televizi? To mi od října již pojede pouze ČT nebo musím nechat udělat nějakou registraci ? Nebo mi tu kartu vymění za jinou pouze ČT ?
Mám TT standard nejspíš cryptoworks registrovanou 4.5. 2008
Zaslal: čt srpen 23 2012, 22:40 Předmět:
Má někdo zkušenost s výměnou SKYLink-CW karty registrované na SK za kartu "Výměna-ICE" a zaregistrování v CZ
Leží mně tu karta (dávno už nepoužívaná), koupená před lety v akci za 3.800,-Kč (tehdy jen STV1 a STV2, ale hlavně na 1 rok FILMBOX, FILMBOX+ a NOVA Sport) zaregistrovaná na SK (11.06.2007). Po tom roce se už pak nepoužívala a ani se na ni "nedoplácely" žádné další programy.
Když si zadám kontrolu karty, tak mně oznamují, že by měly jít tyto programy: JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, STV1, STV2, STV3. Zřejmě asi i půjdou, ale potřebuje to čas na načtení "nových zápisů" (po cca 10 min. jde zatím jen STV1. Nechám zapnuto do rána a uvidím, jestli se načtou všechny)
Pokud by šla vyměnit (a zaregistrovat v CZ) a ještě k tomu získat "plnou verzi", tak by to "nemělo chybu".
ICE kartu stejně potřebuji a nemusel bych tím pádem měnit "plnou gitalku" (samosebou ještě CW) - tu bych nechal "na dožití" jen na "GRATIS" programy, pokud ještě bude fungovat CW
Nemá někdo zkušenost? _________________ Honza - kokúň
Zaslal: pá srpen 24 2012, 13:03 Předmět:
kaja4 napsal(a):
Před půl rokem jsem měnil SK kartu,která byla registrována před více jak 10lety,za kartu výměna IRDETO ICE.Jde na ni kompletní nabídka včetně českých.
Dík za odpověď.
Z ní ale usuzuju, že je i nadále karta evidována (registrována) na SK - mně však jde o to, zda je možná přeregistrace (se všemi "výhodami" karty SKYLink) do CZ a na mou adr. (nynější registrace je na SK majitele!)
Jinak na té staré kartě se načetly zápisy pro všechny SK programy - tedy: JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, STV1, STV2 (STV3 samozřejmě už neexistuje) - zato i nejnovější progr. "DAJTO" _________________ Honza - kokúň
Zaslal: so srpen 25 2012, 21:00 Předmět:
kaja4 napsal(a):
ogare, karta je teď registrována na českou adresu.Po zaregistrování na mou adresu byla vedena ,a i po výměně, jako SK karta.
Znovu díky.
Oslovení beru - i když mně bylo už šestašedesát (nwm, kolik je tobě?). Jsme tu (na EB) stejně dlouho (4 r.), ale moc o sobě navzájem nevíme
Z tvých odpovědí ale stejně stále moc chytrý nejsem:
"Po zaregistrování na mou adresu byla vedena ,a i po výměně, jako SK karta." - ale jak se z ní najednou stala CZ karta? (píšeš: "karta je teď registrována na českou adresu.") _________________ Honza - kokúň
Zaslal: čt srpen 30 2012, 15:12 Předmět:
Ještě k té mé SKYLinkCW-SK kartě:
Po několika vyměněných SZ s už. kaja4 nakonec vyplynulo, že jeho karta je i nadále registrována jako SK-karta (a tak i zůstane!!!).
Přestože (jak píše) mu na ní (po přeregistrování za kartu "výměna IRDETO ICE") běží kompletní nabídka "GRATIS", se všemi českými i slovenskými programy, já se rozhodl jinak.
Neudělám "výměnu" mé staré SKYLinkCW-SK karty, ale té "gitalky-CZ" (už jsem i provedl!!!), z toho důvodu, abych měl i nadále kartu registrovanou jako CZ-kartu (pův. SKYLinkCW-SK nechám "ležet" i nadále).
Vedou mně k tomu tyto úvahy:
Nwm, co se dá od těch lucemburčanů (M77-Group) i v budoucnu ještě očekávat Jak jsem psal výše, teď nás "mají v hrsti" a kdo ví, co na nás ještě v budoucnu "vymyslí"? Mohou si třeba vzpomenout nechat zpoplatnit příjem programů "opačného státu" - tj., chtěl bych se vyhnout třeba tomu, abych snad ještě nemusel extra platit za příjem našich-CZ programů; ...
Už jsem tedy provedl "výměnu GitalCW-CZ" za SKYLink IRDETO ICE" (placení servis. poplatku tedy "oddáleno" o 24 měsíců + PROMO na 2 měs.).
Tak jak jsem chtěl původně nechat GitalCW-CZ na "dožití" (toho CW) - stejně bych z ní musel hned (po 1.9.2012) začít platit servis. poplatek. A po dvou letech z další karty. A 2 karty nepotřebuju (zvláště, když ještě syn má "pravé IRDETO" - zpoplatnitelné cca za 1 rok).
Takže "starý SKYLink-SK" možná někdy v budoucnu skončí třeba jako trsátko ke kytaře
Tak, asi tak. _________________ Honza - kokúň
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.