Založen: May 30, 2006 Příspěvky: 6558 Bydliště: Seč
Zaslal: so únor 25 2012, 0:28 Předmět:
Výroba kyseliny fosforečný je laciná, H₃PO₄ navíc skvěle likviduje vodní kámen, rez a další oxidy kovů, proto se na tyhle účely používá.
V případě častý konzumace Coly má její konzument pěkně ohebný kosti a zářivej úsměv.
The Genuine Coca-Cola Smile™ _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Založen: May 30, 2006 Příspěvky: 6558 Bydliště: Seč
Zaslal: so únor 25 2012, 0:51 Předmět:
Ve skutečnosti ty kosti zkřehnou, ale díky tomu, že v jediný flašce C-C je tolik cukru, že by se tím dokázala nakrmit hladovějící Afrika, u jednotlivce nabyde tloušťka tkáně obalující kost, zejména ta tuková, takže i když má kosti na prach, díky sádlu pruží a pruží (The Coca-Cola Effect™). _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne únor 26 2012, 11:03 Předmět:
V souvislosti s "kolou" mě štve jen jedna věc - prakticky nikde v hospodě dnes nekoupíte originál točenou českou kofolu s pěnou. Točit to neumí, nahrazují to všema jinýma levnějšíma "olama" a pak se diví, že na to lidi kašlou.
Já osobně jsem coca-cole nikdy nepřišel na chuť, pro mě je zbytečná tekutina. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Já jsem si v mládí vždy myslel že toto pití jen pro ty co mají shodnou pleť.Je pravda že nyní vím že se dává po lžičkách při zvracecích potížích ale to bude asi tím cukrem a i ostatním sajrajtem který umí také uvolnit zarezlé šrouby.
A jedna slovní prasárna z wiki (a nejenom z wiki, je to něco jako mor) - "Tento článek není ozdrojován" - to je prostě humus... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne únor 26 2012, 12:37 Předmět:
Nevím, o co Ti jde, jestli o to, že Kofola vznikla na Slovensku, nebo se vyrábí v Polsku, někdo ji koupil či někdo koupil její akcie, či něco jinýho. Já jsem napsal "originál česká kofola s pěnou", stejně jako třeba Motorola klidně vyrábí v Číně a pořád je to originál Motorola, stejně, jako výroba na Slovensku ještě neznamená, že se změní receptura. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Aug 08, 2007 Příspěvky: 2914 Bydliště: Tryskáčovo na Záhorí.
Zaslal: ne únor 26 2012, 14:44 Předmět:
Aj tu na Slovensku je problém dostať v podniku čapovanú KOFOLU namiesto všelibársakých nechutných KOFOTíN, ktoré škrípu pod zubami od jedovatého sacharínu, prípadne chutia ako zliatky presladených energetických zubolepov s prídavkom vylúhovaných žuvačiek, odstránených zo sedadiel multiplexov. _________________ Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne únor 26 2012, 15:06 Předmět:
Vlákno rozděleno. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne únor 26 2012, 15:12 Předmět:
Abych řekl pravdu, taky tomu nevěřím, že drží původní recepturu. Ale řečeno slovy pivovaru Svijany :
citace:
Rozhodující je, jakým způsobem tyto suroviny zpracujeme a jakou použijeme technologii výroby. Dejte stejné suroviny kuchařce ze školní jídelny, kuchaři z hospůdky na rohu a šéfkuchaři prvotřídního hotelu a výsledný pokrm bude také naprosto odlišný.
_________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.