Zaslal: st únor 25 2009, 15:43 Předmět: Počet příspěvků
Proč a kam zmizelo uvádění počtu příspěvků v "záhlaví" přispěvatelů (bývalo pod avatarem)?
Už je po nějaký (byť kratší) čas postrádám - a nejen já. Děkuji za obnovení (vysvětlení). _________________ Honza - kokúň
Zaslal: st únor 25 2009, 15:50 Předmět:
Za to můžu já...
v jednom vlákně mě někdo vysvětlil, že sem píšu jen pro to abych měl co nejvíc příspěvků (asi zjistil, že alovka za 5000 příspěvků rozdává finanční příspěvek v hodnotě 15 tis Kč )
tak jsem požádal o zrušení zobrazování počtu příspěvků a Zdeněk to bez meškání zrušil...
Zaslal: st únor 25 2009, 15:56 Předmět:
Jistym anonymum dosly argumenty, tak zacali placat o nahaneni prispevku...proto to Zdenda zrusil _________________ ...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Zaslal: st únor 25 2009, 16:05 Předmět:
A komu to chybí, dohledá si to v patřičným profilu. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
2004 Příspěvky: 19880 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: st únor 25 2009, 16:14 Předmět:
Upřímně řečeno, pokud tu někdo nepíše ptákoviny tónem absolutního machra, tak mě počet příspěvků nezajímá. Občas se tu naopak objeví i starý praktik, co je podle počtu příspěvků mladej až zelenej.
Zaslal: st únor 25 2009, 16:41 Předmět:
Každopádně to počítání je zavádějící, zrušení jeho zobrazení u příspěvků bylo po zralé úvaze, Cust byl poslední kapka, a někteří zkušení mazáci budou třeba víc šetřit vyřičníky a červenou, protože je malý počet příspěvků u tazatelů dráždil, i když základní dotaz byl poměrně "nevinný" a odpovídající věku a nezkušenosti. Tím nabádám k trpělivosti, nikoliv k tolerování blbosti, samolibosti, diletantství a nadutosti. Uf. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: st únor 25 2009, 17:04 Předmět:
A já hledal co jsem si změnil v osobním menu.A jak jsem si nadával... alespoň vím že to není na mé straně.A na anonymi bych z vysoka sr*l.Mě se tam uvádění počtu přízpěvků líbilo,ale je to můj osobní názor. _________________ Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Zaslal: st únor 25 2009, 18:06 Předmět:
Takže jsem k tomu taky částečně přispěl - ty !!!!! a červená by totiž na mně "seděli" - je fakt, že poslední dobou se to tu různými "vychcánky" jen hemžilo. To, že telku viděli otevřenou poprvé, by mi ani až tak nevadilo - víc mi vadilo, že by ji chtěli opravit nejen "zadara", ale hlavně "bezbolestně" (myslet totiž "bolí").
Přesto bych se i já přiklonil k jejich "návratu" - ne proto, že bych si taky "chtěl honit triko", ale tak nějak jsem si na ně zvykl _________________ Honza - kokúň
Zaslal: st únor 25 2009, 19:11 Předmět:
Počet mých (anebo cizích) příspěvku mne nezajímá a proto tento stav vítám. Jsem tady dost dlouho na to, abych věděl koho si kam mám zařadit. A co se týče anonymů a jejich výlevů, tak bych nesmlouvavě přitvrdil. Jinde se to také netrpí. V tomto je toto fórum příliš liberální a to je špatně.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.