Omlouvám se Badymu, ale měl jsem pocit že jsem ti posílal ty kontakty na sklo ale asi to byl někdo jiný. Již jsem několika lidem poslal pár kouskú na zkoušku. Pošli adresu na můj e-mail.
Zaslal: ne leden 01 2006, 21:55 Předmět:
Škoda že jsi nekontaktoval přímo kontakty sedí a radio mohlo hrát.
Je to pro dobrý oči, Ježíšek musel přinest stojanovou lupu.Očistit nasadit a zajistit zdruhé strany kapkou vteřinového lepidla.Moc díky "VAMSERVIS"
Jindra Hodně pracovných úspěchů roce 2006 přeji všem.
Tak pravě jsem dobastlil. Na druhý pokus se zdařilo a displej jede. První pokus mi to nějak nesedlo při ohýbání kontaktů od displeje k desce a dráty se dotýkaly a byly nějak vykroucené. Takže na poprvé nic moc (tedy spíše nic než moc) - 3 hodiny práce. V druhém kole jsem si napájel k desce tenké drátky a ty jsem pak napájel na kontakty, které jsem nechal jenom cca 1 cm dlouhé. Šlo to tedy pěkně ohýbat a kontakty jsou na skle pěkně kolmé a jsou mezi nimi krásné mezírky. Díky kamarádům ze servisu s mobilníma tel. jsem si to mohl udělat pěkně pod mikroskopem, takže by to mělo být redy (to byste nevěřili jak najendou tenký drátek vypadá jako lano ) Zatím jsem to teda ničím nezalíval proti pohybu, ale večer asi doma ukradnu manželce lak na nehty a lehce to jím přejedu. Displej píše nádherně, akorát píše Code err, takže jestli správně tuším tak to nechám delší čas zapnuté a pak ho tam zkusím zadat.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.