Zaslal: st květen 28 2008, 16:29 Předmět:
Nevím jestli to je Dudkovina nebo problém v amaru ale už jsem se s tím taky setkal třeba na jeho actidamp MK IV tam je chyba ve zdroji je obrácená jedna dioda a vyhlazovací kondenzátory.P.Dudka si hodně vážím ale je to takový vtipálek tak opravdu nevím jestli to udělal on nebo řádil tiskařský šotek.Když jsem P.Dudkovi psal že tam je chyba odbyl mě že tam žádná chyba není.
Zaslal: st květen 28 2008, 19:44 Předmět:
Treba to tam dava umyslne proto, aby zesiky zprovoznil pouze clovek trochu znaly a ne uplny amater _________________ ...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Zaslal: st květen 28 2008, 20:58 Předmět:
Sendyx napsal(a):
Aby se Dudek nezměnil v orla a nevykloval ti za takové kecy játra
Ty jsou uz celkem prochlastany...akorat by ho to tahlo k zemi, jak jsou ztvrdly
Jak jinak mi vysvetlis, ze ty chyby ve schematech obhajuje a pritom tam jsou? _________________ ...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Založen: Mar 26, 2008 Příspěvky: 184 Bydliště: Slovensko Poprad
Zaslal: pá květen 30 2008, 22:15 Předmět:
chlapci kaslite na to mam dva casopisy v jednom ta cesticka je v druhom nie asi nebola farba neviem je to jedno kedze v jednom je znamena to ze tam bola o to ale nejde ale su tam aj tak chyby staci si to pozriet ale to su len take ze to kazdy normalny clovek objavy .P Dudek je velky maag ohladom nf zosikov jeho dpa... tie s anevyrovanju nicomu inemu .Mne sa teraz zapacila dpa880 ale najprv dokoncim dpa1000...
Zaslal: st červen 04 2008, 21:14 Předmět:
Jaky prurez maji ty vodice od kondenzatorove baterie? Jinak to je pekna sbirka kremiku _________________ ...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 2 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.