Dobrý den, potřeboval bych zakoupit/sestavit jednoduché audio zařízení, které by fungovalo následovně: nahrál by se pomocí mikrofonu zvuk, který by se po stisku spínače vždy přehrál. tento zvuk by stačil být zaznamenaný ,,napevno". Dá se sehnat již sestavený polotovar nebo alespoň nějaká elektronická stavebnice?
nevím jestli jsem vše popsal jasně, proto pokud by některý rádce chtěl dovysvětlit oč mě jde, jsem diskuzi otevřený
a nebo jakýkoli mp3 přehrávač, funguje většinou taky jako diktafon. Funkce přehrávání je ale součástí kombinovaného sdruženého ovládače - joysticku nebo sady tlačítek. Výhoda je veliká kapacita záznamu nebo možnost volby mezi různými záznamy.
2Crifodo:
taky mě tato možnost napadla, ale pro mojí potřebu má mp3 přehrávač zbytečně moc funkcí. Jde mě jen opravdu o jednoduchý záznam-zařízení bude zabudováno do plyšového medvídka a nahraji tam svůj hlas, aby byl dárek osobnější.
Děkuji za obě reakce, snad se dárek pro přítelkyni povede
..na ty šperky bacha!...taky se ti může stát, že šperk nenávratně zmizí v depozitáři milé, a se zbytkem si bude za devět měsíců hrát malý cvrček...a tobě, když budeš potřebovat nějaké součástky nezbude než je kuchat z toho záznamového modulu, protože na jiný ti nedá...Hoď méďu do zastavárny a jdi raději na pivo..
Založen: Nov 23, 2006 Příspěvky: 1228 Bydliště: ...mezi Radhoštěm a Hostýnem...
Zaslal: pá březen 28 2008, 20:04 Předmět:
to ka8ooi:
Před časem jeden český farmaceutický dodavatel vitamínů "Marťánci" dodával ke škatuli s chemikáliemi pro orální požití i tzv "Marťafon" - klíčenku, která zaznamenala hlas a pak jej i přehrála. Kvalita strašná, ale pokud někomu stačily jen ty vitamínové kapsle, tak se mu ta klíčenka někde válí. Na potěšení přítulkyně by to postačilo, ona to stejně neocení víc, než ty šperky, na které tímto postupem alespoň našetříš. _________________ ..a co shoří, nezhnije..!
Chlapi, chlapi.. Kazíte mě to ale iluze. Šperků už bylo dost, s nedostatkem financí jsem začal preferovat pozornosti made in home, myslim že předvedu svoji zručnost a zahřeje u srdíčka nejvíc..
2 xp:
Jo, vypadá to taky zajímavě, určitě to budu zvažovat jako další variantu
2 all:
tušíte někdo jaká bude zvuková/hlasitostní kvalita těchto ,,zbastlenin"?
Chlapi, chlapi.. Kazíte mě to ale iluze. Šperků už bylo dost, s nedostatkem financí jsem začal preferovat pozornosti made in home, myslim že předvedu svoji zručnost a zahřeje u srdíčka nejvíc..
2 xp:
Jo, vypadá to taky zajímavě, určitě to budu zvažovat jako další variantu
2 all:
tušíte někdo jaká bude zvuková/hlasitostní kvalita těchto ,,zbastlenin"?
ten ,,anonymní,, jsem byl opět já, zakladatel tohoto topiku, prosím ještě o nějaké zhodnocení, co se kvality týká.
Díkys
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.