Zaslal: so květen 16 2026, 15:49 Předmět: Zajímavé - jak se odesílatel spamu dozví o tom, co mě zajímá
Včera jsem pro kamaráda hledal způsob párování Wifi boosteru od O2.
Dnes mi do obou mailových schránek přišel spam s tímto sdělením:
Rezervace vyprší: Váš O2 Wi-Fi Booster (poslední kusy)
Odesílatel se tváří jako O2, ale samozřejmě je podvrhnutý.
Je možné, že si někdo dokáže ukrást moje cookies, podle toho pozná, co mě interesuje?
A ještě jedna věc, co mě zajímá: docela poctivě zakazuji na všech navštívených webech cookies, ale některé weby vůbec neumožňují zakázat vše. Je nutné potvrdit alespoň technické. Má toto nějakou oporu v legislativě, nebo je to jenom vychcanost provozovatelů webových stránek? _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Naposledy upravil Michal22 dne so květen 16 2026, 16:20, celkově upraveno 2 krát.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8503 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so květen 16 2026, 16:01 Předmět:
Jsi očkovaný na covid? Jestli ano, tak to mnohé vysvětluje... Ty čipy co ti vpravili čtou myšlenky a přes 5G to odesílají někam "nahoru" a zbytek už znáš. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: so květen 16 2026, 16:19 Předmět:
Huberte, pošťáku, vím, že máš cosik společného s ČP, nebo jsi měl dřív?
Neboj, nejsi sám, je to diagnóza - moje polovička pro ČP dělá taky, a taky má tendenci odpovídat na něco, čemu nerozumí, navíc tak, že je její odpověď úplně zbytečná. _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8503 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so květen 16 2026, 16:26 Předmět:
Ale no tak, neber všechno tak vážně.
Neuvedl jsi mnoho - to ohledně toho krámu od O2 jsi vyhledával pomocí nějakého vyhledávače na počítači, mobilu? Na jakých stránkách jsi se pohyboval? Nebo jsi o tom jen mluvil v dosahu mobilu? _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: so květen 16 2026, 16:41 Předmět:
Ne, do googlu na notebooku jsem zadal řetězec "Wifi booster O2 návod".
To bylo včera.
Dnes do obou schránek, které mám na centrumu, přišel výše popsaný spam.
Do firemní schránky ne, i když ji tady mám taky (možná to filtrují už na serveru, spamu máme jako šafránu). _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.