Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet
Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru

Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Ta zku*vená reklama
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jenyk

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 16:43    Předmět: Citovat

ransom napsal(a):
Za Primu bez reklam (pro manželku) platím 69 Kč měsíčně..

Ani hovno. Platím operátorovi, platím za konektivitu. Operátor Primě za signál plati, takže já si ji platím take.

Když jsou tak nenažraní, tak jiného obsahu je dost, Primu jde bez problémů odignorovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ransom

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 16:59    Předmět: Citovat

Nemáš pravdu. Ale to je tvůj problém.
Proboha, nemáte povinnost na to čumět. Tak čumte do zdi, ta je zadarmo a bez reklam. Zatím. Nebo dělejte něco užitečného.
Můj učitel hudebky (Pavel Jurkovič, najdete ho na Wikipedii) už za bolševika říkal televizi "debbilizátor". Celý život mu dávám za pravdu.

Kremik

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 18:20    Předmět: Citovat

ransom napsal(a):
Za Primu bez reklam (pro manželku) platím 69 Kč měsíčně.

Takže platíš třeba i vyděračskému Seznamu a každému kdo natáhne ruku? Pošli mi teda taky něco ať tě neotravuju na fóru svými příspěvky.
Platit za NESLEDOVÁNÍ reklam nikdy nebylo fér a nikdy nebude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
adakar

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 18:21    Předmět: Citovat

Môj učiteľ na hudobnej škole tak vtipný nebol, ale dekan na náboženstve to mal za telaťavízor - tak nadčasové.. Chvalabohu moja polovička tiež nemá na čo pozerať, takže je u nás božský kľud, dokonca sme uvažovali o zrušení Magia, ale dosť sa jej zíde predcvičovanie na YT, a občas predsa len rada sadne ku myslím že to je FilmBox a Film Europe - to prisadnem aj ja, zatiaľ je to tam iný svet, filmy sú kvalitné.. Ale inde tie reklamy fakt dvihnú krvný tlak, stačí moment než to človek prepne alebo stíši..
TAKJAN

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 18:30    Předmět: Citovat

Občas, když třeba přeskočím z YT na netflik, cvaknu na live tv. A říkám si ty vole, tohle není možný, jak lidé klesli. Neuvěřitelné píčoviny. Vyjma art, tam někdy, občas je nějaká hudba nebo starý film. Ale stejně tak nic není ani na tom netflixu, hbo nebo prime. Vesměs americký hrůzy, koukatelný jeden z tisíce...
ransom

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 21:13    Předmět: Citovat

Kremik: Proč bych Ti měl něco dávat? Komu a za co já platím, to není tvoje starost. Ty se chceš dívat na televizi. Tedy máš platit televizi za obsah, který televize někde za peníze koupila. Buď té televizi zaplatíš penězi, nebo sledováním reklam. Pokud se Ti to nelíbí, nebudeš prostě koukat na nic. Není to charita.

Jestli tomu nechceš rozumět, založ si televizní nebo rozhlasovou stanici, případně streamovací platformu. Nes veškeré náklady a obsah poskytuj lidem zcela zadarmo. Kup seriál, zaplať dabéry, pronajmi si datová úložiště, servery, zaplať si kanály v éteru nebo na satelitu. Schválně jak dopadneš. Pokud si myslíš, že někdo jiný takovou povinnost má, není tomu tak.

Platím za PŘESKAKOVÁNÍ reklam. Ne za nesledování. Nesledovat je můžeš taky. Prostě se jdi vyčůrat, umíchej si vajíčka, nebo si zakuř na balkóně.

josef_novak

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 22:40    Předmět: Citovat

Kde to jsme, svěříš se, že si za něco platíš a závistivci Jenyk a Kremik tě málem ukamenují.
To kdybych tu vypsal, co vše si bez problému předplácím a nikdo mě k tomu nenutí a ani nevydírá, tak budu ukřižován.
MiraSt

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 23:00    Předmět: Citovat

Pořád v tom cítím typický švejkovský zvyk. Mít něco zadarmo. A čím hůř to jde tím více nadávek.
Já to vyřešil jednoduše. Mám settobox a v něm trvale zapichlý HDD. Co mě zajímá, si nahraji a ráno před odchodem do práce se na to podívám. Taky odpoledne při kafíčku. A reklamy lehce přetočím. Takže cíleně obcházím sledování reklam a zatím mám pořad zadarmo. Smile Ale.. Já vím, že bych to neměl.
Naposledy jsem se online díval na hokej. Jinak na nic jiného. Vlastně ano. V neděli na Otázky VM.

Jenyk

PříspěvekZaslal: po únor 23 2026, 23:33    Předmět: Citovat

Platím za konektivitu a za IPTV. Broadcasteři nic zadarmo nedávají, operátoři jim plati. Nuceni reklam si nepřejí, za jejich eliminaci platit navíc ochoten nejsem. Otázka ceny. Kdo mi ji nutí, poskytuje mi nekvalitní službu (krásný termín je "shitflace") a nesleduji jej. Kdo je ochoten se tak nechat holit je jeho problém.

BTW Autosalon, což je jediný program, který jsem ochoten na Primě sledovat, řeším set-top boxem rovněž. A mimochodem, za ten set-top box si platím. Za to svinstvo, za které vynucování sledování reklamy považuji, prostě platit nebudu.

Je to asi stejné, jako když dáte auto do servisu, zaplatíte opravu a když přijdete k autu, nemá volant a servisák vám řekne, že vám ho prodá zpátky. Není to nic jiného, než sprosté vyděračství. Kdo na to přistupuje, jeho problém.

Zpátky k tématu. Jiank než nahráváním na disk to tedy nikdo nevyřešil? Když ale umí ty reklamy nepřeskakovat starý set-top box Magenty, musí to jít i na IPTV. Nikdo nic?

Naposledy upravil Jenyk dne út únor 24 2026, 10:13, celkově upraveno 1 krát.
Kremik

PříspěvekZaslal: út únor 24 2026, 1:07    Předmět: Citovat

ransom > Já se na to dívám komplexně. Pokud někdo chce vykonávat něco užitečného, samozřejmě bude chtít aby se mu to i rentovalo a to je naprosto v pořádku. Ovšem je mnoho takových, kteří chtějí pouze aby se jim něco rentovalo. Je jedno co. Úplně jedno, na tom jim vůbec nezáleží. A to je pak obrovský rozdíl. Po listopadu to tak nadějně vypadalo, když pak najednou banda získala dojem, že nejvyšší hodnotou na pomyslném žebříčku je kšeft. A začlo to jít zase pěkně z kopce. Zaplatíš si přeskakování reklam, ale získáš co? Kvalitní film? Kdepak, pro tu stanici je to jen balast, který ji překáží ve vysílání reklam. Takže získáš neúplný, osekaný film, nebo nedej bože ještě záměrně nějak zprzněný. Za tohle opravdu platit nehodlám. Zjisti si, jak vypadala programová skladba když začínala první komerční stanice. Jaktože tenkrát to šlo bez tolika sprosťáren? Je to jednoduché. S jídlem roste chuť. Zvykli jsme si hodnotit úspěšnost pouze podle zisku. Pak ovšem jednoznačně vítězí zloděj, protože s nákladem 250 Kč za sekeru získá lup v hodnotě 10 000 korun. Úspěšný to chlapík! Že zároveň způsobil škodu za 100k není vidět, protože se to nepromítá do zisku ani do nákladů. Myslíš si snad, že neustálé omílání nesmyslných reklam plných zavádějících a lživých informací společnosti neškodí?

josef_novák > Opravdu v dnešní době spojuješ 69Kč se závistí? Shocked To jsi na tom tak špatně?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Valdano

PříspěvekZaslal: út únor 24 2026, 2:06    Předmět: Citovat

Dle mého názoru by měli všichni operátoři poskytující balíčky TV obsahující jakýkoli obsah TV Prima (včetně reklam) poskytovat na žádost objednatele balíčku možnost aktivace přeskakování reklam v pořadech TV Prima což se ovšem neděje viz např. T-Mobile a Magenta TV.

Zástupci TV Prima tvrdí, že operátoři, kteří poskytují různé TV balíčky, ve kterých je jakýkoli obsah TV Prima, mají umožnit uživatelům přeskakování reklam za poplatek, který by měl být zahrnut v ceně příslušného balíčku operátora na základě požadavku objednatele balíčku.

Stručně řečeno každý objednatel balíčku obsahujícího jakýkoli obsah TV Prima (včetně reklam) by měl mít u kteréhokoli operátora možnost volby zda si zvolí nebo nezvolí balíček obsahující aktivní přeskakování reklam.

Operátor není oprávněn šířit žádný obsah TV Prima (ani reklamy) zdarma bez platby vůči TV Prima a měl by tedy na základě žádosti objednatele balíčku zahrnout do platby za balíček i poplatek za přeskakování reklam, který pak vůči TV prima uhradí. Pokud takovou možnost operátor neposkytuje je to chyba operátora.
josef_novak

PříspěvekZaslal: út únor 24 2026, 6:20    Předmět: Citovat

Kremik napsal(a):
josef_novák > Opravdu v dnešní době spojuješ 69Kč se závistí? Shocked To jsi na tom tak špatně?

Vůbec na tom nejsem špatně, protože za předplatné dávám měsíčně přes 2k a nenapsal bych o nikom (viz Seznam), kdo připravuje nebo vyrábí obsah, že jsou vyděrači. Tak postižený opravdu nejsem a hlavně bych nezačal útočit na nikoho, kdo si za cokoliv platí.
Na Bastlírně by to mohl rozjet Valdano, první odstavec by byl zdarma a zbytek za předplatné.
ransom

PříspěvekZaslal: út únor 24 2026, 7:48    Předmět: Citovat

Některé zdejší pány vidím, jak se dožadují vstupu na koncert zdarma, protože už přece zaplatili za vlak. Takové to cikánské "já mám nárok".
rampage

PříspěvekZaslal: út únor 24 2026, 8:45    Předmět: Citovat

Na webe používam adblock. To, že inzerentom od takých ako som ja uniká zisk, mi je ukradnuté.

Rovnako sa snažím používať vyhľadávač typu duckduckgo miesto google. To, že tak nedostanem medzi prvými výsledkami sponzorované weby, či inak "optimalizované pre vyhľadávacie engine", je určite veľká smola. Ale je mi to ukradnuté.

Hromadnou dopravou, ak ju už musím využiť, chodím niekedy načierno a je mi to ukradnuté. Ak sa nechám chytiť, je to môj problém.

Taktiež používam pirátsky software. Páči sa mi nejaký film alebo seriál? Tak ho mám. Je mi to ukradnuté? Rečnícka otázka.

Telku doma nemám, snáď až na Teslu 4002A, a rádio mám nastavené iba aby sa zapínalo na dopravný servis. Ostatné mi je ukradnuté - braková tvorba prelínaná reklamami a politickými prekáračkami.

A na koncerty nechodím, vypočujem si radšej štúdiovú verziu. Bez kvanta ľudí pred tribunou, bez čakania na toitoiku.
Bez reklám, a bez predplatného streamovacím službám. A je mi to... Very Happy
pocitujlasku

PříspěvekZaslal: út únor 24 2026, 9:48    Předmět: Citovat

rampage: a to, ze z reklam pokryvaju aj naklady na prevadzku ti neprekaza? ze aj ti ludia, ktori tam tvoria obsah to nerobia zadarmo? tymto pristupom akurat tak docielis to, ze to zabalia a potom si mozes blokovat co chces.
Proste bud za obsah platis sledovanim reklam, alebo peniazmi. V normalnom svete normalna vec. Ci ty tiez chodis len tak zadarmo do prace?

To iste piratenie, asi si nikdy nic v zivote neurobil, ked to podporujes. Clovek do toho vrazi cas, napad, peniaze a niekto iny mu to sprosto ukradne.

ja napr. rad chodim na koncerty, pre mna je hudba to, co hudobnici realne hraju a nie to, co je upravovane niekde v studiu

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

Přejdi na: