Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8418 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: pá leden 30 2026, 18:18 Předmět:
Stoprocentně. Stránka bez kontaktů, neuvedena společnost/podnikatel... Předpokládám, že tam nikdo soudný nevyplní ani čárku, natož aby tam nakoupil. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: pá leden 30 2026, 20:30 Předmět:
dobierka nic neznamena. Toto je jedna z miliona podvodnych stranok, kde ti sice nieco poslu, ale bude to nejaka atrapa z ciny za par drobnych _________________ No vidis, a tak si sa bal
Onehdy jsem viděl podobnou nabídku na laserovou svářečku. Tohle bude, hádám, identická situace. Na obrázku v kufříku je jenom světlovod a hlavice do ruky. Jenomže ono se to připojuje k laserovému generátoru, což je půltunová jarmara na kolečkách (stejně jako v případě té svářečky).
To je řádově větší nepoměr než kdyby nabízeli lištu Oregon a říkali tomu "řetězová pila". _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 20304 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: pá leden 30 2026, 22:17 Předmět:
Mě zase včera přišel email, že jsem zdědil naftový pole v Texasu. Před 36 lety by mě to možná i potěšilo, to zemřel dědův bratranec, co za mlada, těsně před válkou do USA emigroval a skutečně se naftařinou zabýval. Předpokládám, že dědictví se v USA vyřizuje rychlejc než 36 let. _________________ Jirka
Dovolím si citaci:
„Představte si, soudruzi synové a dcery, že jsme zdědili 100 000 dolarů a pětinu akcií firmy Ford.“ ..... „A kdo nám vlastně ten mrzký pakatel odkázal?“ zeptal jsem se odvážně. „Nechtěj vědět, synku,“ úpěl otec. „Tvůj strýc, můj bratr, udělal tu ostudu. Od té doby, co se v hloubce 12 metrů z Macochy do Rakous omylem prokopal a v kapitalistech se zhlédl, jsme si vyměňovali jen nadávky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.