Založen: Feb 21, 2011 Příspěvky: 3562 Bydliště: Český Středozápad (JO70AD)
Zaslal: ne leden 25 2026, 14:31 Předmět: Nejdou přehrát videa na stream.cz
Dokáže, prosím někdo rozumně poradit?
V posledních několika dnech při pokusu o přehrání videa na Stream.cz (i Seznamu.cz) se přehraje reklama a zobrazí se "načítání", dole v okně je pohybující se pruhovaná lištička a to je všechno, okno černé.
Vyzkoušeno na OS Windows 7 Enterprise 32bit a Windows 7 Starter, na prolížečích Chrome, Firefox a Opera.
uBlock i antivir vypnutý.
Na stejném připojení s jiným OS (win11, Android) bez problému.
Videa z Youtube, TN, Prima a pod se přehávají normálně.
Je mi jasný, že problém bude nejspíš nepodpora WIN7.
Ještě před pár dny to normálně fungovalo.
Nedávám tomu velkou šanci, ale přesto existuje nějaké řešení kromě změny OS nebo vykašlat se na Stream.cz? _________________ Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ověřoval jsem na Win 7 Firefox (115.32.0 esr), Mypal (obé portable) a ty opravdu mrznou na načítání vídea i po úspěšně přehrané reklamě.
ALE děje se tak u těchto browserů i ve Win11.
Proto jsem se vrátil na Win7 a vyzkoušel s úspěchem browser SupermiumPortable.
Funguje jak starší verze 122.0.6261.152, tak i ta poslední.
Zaslal: ne leden 25 2026, 19:11 Předmět:
Mě se videa na Seznamu přehrávají, ale pořád tam nepravidelně vyskakuje ten proužek s odehraným časem, jako když se na video najede myší. A to mám tu šipečku mimo přehrávané okno, nebo i mimo prohlížeč. A dělá mi to na všech počítačích i v práci na různých OS. Win XP, 10, 11 i na Linuxu (Mint).
Založen: Feb 21, 2011 Příspěvky: 3562 Bydliště: Český Středozápad (JO70AD)
Zaslal: ne leden 25 2026, 19:49 Předmět:
Supermium funguje. Díky _________________ Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 35077 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: ne leden 25 2026, 20:41 Předmět:
Taky jsem to zaznamenal - zhruba ve středu se mi prostě přestaly přehrávat všecky videa z platforem nějak souvisejících se Seznamem.cz, nejenom Stream.cz. A vyzkoušel jsem vícero prohlížečů - Operu, Chromáka, Firefox, plat prtný, nikde to nefungovalo a dál nefunguje. Systém Win 9 64b se všema aktualizacema, TyTrubka normálně funguje. Podezírám Lukačoviče und his bande, že zas vymňoukli nějakou sfiňárnu namířenou proti údajným pirátům ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Já pomalu ani nevím, že nějakej Stream nebo Seznam existujou, ale zkusil jsem to, a bez problémů. WIN11 64bit, Firefox. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8410 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: ne leden 25 2026, 20:57 Předmět:
Lidi mají sedmičky, někteří pomatenci ještě osmičky, pak deset nebo jedenáct. Jen EKKAR má něco extra, holt nejde s davem. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 35077 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: ne leden 25 2026, 21:08 Předmět:
ransom napsal(a):
WIN 9? Pamatuju 95 a 98, ale to asi nebude ono.
Já pomalu ani nevím, že nějakej Stream nebo Seznam existujou, ale zkusil jsem to, a bez problémů. WIN11 64bit, Firefox.
Win 9 = Win 8+1. Asi Mrtvološrot věděl, proč dělá takovej rozdíl mezi 8 a 8.1, i když to navenek vehementně popírali, že by šlo o takovej evoluční skok. Proč by potom rozlišovali Win 6 = jehoVista od Win 7, když to (údajně) je jinak to samý? Je to úplně stejná pravda, jako když Malej Měkkej tvrdil, že "děsítka" jsou poslední číslovaná verze a další už budou jen aktualizace. A ejhle, najednou začal světu cpát "eleven" a už nějakou dobu slibuje dvanáctku. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.