Závery vyšetřování nikdy nebudou. A to z důvodu russáckých orgánů, které odmítly spolupracovat.
Kdyby nebyl někdo zaslepenej, tak by taky mohl zjistit, že u výbuchů podobných skladů v Bulharsku se motaly totožné osoby. Asi náhoda...
Víra je holt víc, než pravda (či fakta, jak kdo chce). Když budu věřit, že russák je můj bratr, ani dvacet let okupace mě nepřesvědčí o opaku.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 35022 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: ne leden 11 2026, 20:18 Předmět:
DukeNuke napsal(a):
...
Kdyby nebyl někdo zaslepenej, tak by taky mohl zjistit, že u výbuchů podobných skladů v Bulharsku se motaly totožné osoby. Asi náhoda...
....
Ale to už je dávno doložený - sice ne přítomnost Čepigy a Miškina, ale jejich komandýra Fedotova/Sergejeva a dalších agentů GRU, u kterejch je doložená příslušnost k týhle jednotce - Gordienko, Kalinin, Kapinos - a jako šéf akce se stejně jako v Česku vyskytoval i Andrej Averjanov, prokázanej člen vyššího velení GRU. RuSSácká vina je doložená nezpochybnitelně - co nelze bez informací z ruSSáckejch archívů "přidělit konkrétně" je přesnej podíl na akci a přesný úkoly každýho zúčastněnýho jedince. Prostě ví se kdo tam určitě byl, že ti lidi mají legitku rozvědky GRU a že se podílejí na jejích akcích. Neví se co kdo z nich přesně udělal, i když se to dá vytušit - proto je nelze přímo obžalovat.
Já v takovým případě odmítám zachovávat presumpci neviny a namísto starýho římskýho práva bych se přiklonil k právu ještě staršímu, uplatňovanýmu členama izraelský služby MOSSAD - je velice jednoduchý: "byls tam? jseš vinen a zasloužíš zlikvidovat!!!!" _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Zaslal: ne leden 11 2026, 21:38 Předmět:
xsc napsal(a):
Jak to víš o tom důkazu? Viděl jsi snad závěry vyšetřování?
O jakém důkazu? Žádný přece není nebo ty jsi ho fakt viděl? Oba dva brečíte na špatném hrobě, protože mě je jedno, kdo to jako udělal. Jestli to byl Rus nebo Ukrajinec nebo Bulhar, ale zatím nebyl potvrzený žádný důkaz o tom, kdo to udělal. Spolupráce s Rusama s tím nemá nic společného a dokonce ani s Bulharama. Prostě, kde nic není, tam nic není. Vše jsou jen dohady, ale bez důkazů. Tady neplatí to, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou.
Zkus dokázat opak, když jsi tak informovaný.
Naposledy upravil p32 dne ne leden 11 2026, 21:42, celkově upraveno 1 krát.
Zbytečně se urážíte pánové. Můžete si být jistí, že ty osoby russko nevydá, takže nemůžou být předvolány k vysvětlení.
Zkuste si představit takový příklad: Hoří stoh. Snímá se to na kameru, uhasí (nebo nechá vyhořet s dohledem). Za týden hoří další. A za týden další. A pak někdo, kdo prohlíží ty videa objeví, že na každém z nich je jeden a tentýž člověk. Ani vy si neřeknete, že to je náhoda. A ona to taky náhoda není.
A další věc je to, že víra hory přenáší. Takže pokud někdo bude přesvědčen, že ten člověk tam byl opravdu náhodou, tak i když se najdou jeho stopy, on se přizná, je odsouzen, tak stejně ten věřící jedinec bude pořád tvrdit, že je to nesmysl a vymýšlet cokoli, aby především sám sebe přesvědčil, o jeho nevině.
Jsi furt stejný křupan, který si myslí, že to určitě viděl (tak možná ve vlhkém snu) a proto to je důkazem.
Hlupáku, ptal jsem se tebe, jestli jsi něco viděl. Já jsem nic netvrdil. Ta tvá snaha někomu něco pořád podsouvat je úžasná. Čím větší hovno víš, o to víc se snažíš, ale děláš blbce jen ze sebe.
Zaslal: po leden 12 2026, 7:12 Předmět:
Pro hlupáka je každý hlupák.
Nejlépe to popsal DukeNuke. Pokud u požáru stohu vidím na kameře nějaké osoby, tak mám na ně podezření, ale stále to nedokazuje, že to zapálili oni a proto jim to musím dokázat. Což hlupákům nedochází. Mimochodem, hodnotit zabezpečení muničního skladu z co největší dálky a nejdelšího časového odstupu umí snad jen pražáci. Čtrnáct dní před tím jsme tam se známým byli pracovně a ten přístup byl naprosto normální jako by tam nebylo nic. Asi jak k vojenské kuchyni. U výbušnin jsem pracoval pár let profesionálně, takže je zábavou číst tyto odborníky. Což hlupáci, kteří to neumějí najít ani na mapě, tak nikdy nepochopí. Těm by se muselo až na místě vysvětlit, že jsou už v muničním skladu, kde jsou výbušniny, ke kterým jsou roznětky úplně mimo (tzn. jinde).
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 49, 50, 51
Strana 51 z 51
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.