Zaslal: pá prosinec 19 2025, 10:45 Předmět: Televizor SONY Bravia - lepší zvuk?
Mám televizor SONY BRAVIA KD-55XF70xx a moc se mi nelíbí zvuk co vyluzuje. Kupovat domácí kino ani soundbar nebudu. Zkoušel jsem připojit hifi věž přes sluchátkový výstup, nějak to šlo, ale zdá se mi to komplikované.
Je hodně blbej nápad nějak vyvést dráty od vnitřních reproduktorů a připojit k nim reprobedýnky z té hifi věže?
Nevím, jak jsou teď v placatých televizorech řešené reproduktory, kdysi jsem pracoval ve firmě FIC v Rudné u Prahy kde se taky televizory montovaly a zdálo se mi, že reproduktory jsou dost ošizené. _________________ Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Zaslal: pá prosinec 19 2025, 11:18 Předmět:
reproduktory k ním pripojiť môžeš, ale tie kabliky nesmieš spojiť na spoločnú zem, pretože výstupy koncáku sú mostíkové. Ale nejakú diskotéku od toho nečakaj, tie repráčiky v TV sú navrhnuté a prispôsobené s ohľadom na koncák a myslím, že ho zničíš. Záver , áno je to hodne blbý nápad.
Zaslal: pá prosinec 19 2025, 19:59 Předmět:
Bude to hrát super , proti origo . Postihlo bývalého tchána . Odešlo mu origorepro . Tak mu servisu za dlouhý prachy vyměnili . Za týden se to nedalo poslouchat . Tak jsem mu vyvedl dráty a dal pcbedýnky bez zesu . Mnohem lepší přednes . Tak jsem zjistil i ten most dle Ivana .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.