Zaslal: ne listopad 30 2025, 20:03 Předmět:
Dělá to jenom jemu, protože má doprčené cookies. Chtělo by to vyčistit PC od smetí, v prohlížeči smazat historii a taky cookies pro určité weby.
Ale taky může jít na přímo na fórum místo na WEB bastlírny.
To nebude cookies. Dělá to na více PC a to i takových kde nejsem přihlášen k prohlížeči a takových nad kterými ani nemám kontrolu (jsou v doméně). tedy asi 5 různých PC. Na Edge to frčí normálně. _________________ Internet - metla lidstva
Zaslal: po prosinec 01 2025, 10:07 Předmět:
blokovanie nejakych externych odkazov na css alebo javascript? aj ked pri zbeznom pozreni forum odkazuje len na seba. Tak mozno nejake vylepsenia v chrome, ktore zvysuju bezpecnost a blokuju nejake zastarale funkcie, ktore vyuziva stranka. _________________ No vidis, a tak si sa bal
>workhard: Zřejmé je to, že příčinou je prohlížeč, popř. jeho doplňky/rozšíření (blokátory reklam atd).
>rezis: Přihlašování k prohlížeči neznám. To je nějaká nová vymoženost?
A verze prohlížeče/Win zůstavají přísně tajné.
Teď jsem u Win11
Chrome je aktuální verze 142.0.7444.176
Tím neznámým jsem myslel počítač je pod správou organizace. Chrome má, ale je tam přihlášení pod organizací - ne mé soukromé. Tedy nemůže si přenášet cookies ani nastavení.
Sítě se střídají v podstatě 4 podle toho kde zrovna jsem.
Dělá to počítat pod organizací, počítač doma, služební nb všude i na datech a druhý nb co mám na diagnostiky taky. _________________ Internet - metla lidstva
Automatický překlad i když nevím čeho. Dal jsem tento web nikdy nepřekládat a vypadá že to jde. Budu to sledovat. _________________ Internet - metla lidstva
Zaslal: po prosinec 01 2025, 12:52 Předmět:
rezis napsal(a):
V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
To byla první celková informace. Myslíš, že je to v pořádku? To, co jsi psal teď, tak jsi měl psát už na začátku. Není to nic osobního, ale dost se ti divím. Potom ty rady od jiných vypadají jak od blbců.
V poslední době se mi v CHrome rozhazuje grafika. Viz obrázek. Dělá to na více PC. V čem může být problém?
To byla první celková informace. Myslíš, že je to v pořádku? To, co jsi psal teď, tak jsi měl psát už na začátku. Není to nic osobního, ale dost se ti divím. Potom ty rady od jiných vypadají jak od blbců.
Tak pardon. Tyhle věci mít aktuální beru jako samozřejmost a navíc jak jsem psal dělalo to v různých systémech a i různých verzích prohlížeče. Takže jsem netušil jak to přesně specifikovat. _________________ Internet - metla lidstva
Zaslal: po prosinec 01 2025, 16:03 Předmět:
Hele, ty pardone, nepsal jsi vlastně nic. Kdo má z výrazu "dělá to na více PC" hádat, jaké jsou tam OS a že je to v síti? O konkrétních informacích a nastaveních v prohlížečích, kde se to děje, to samé. Opravdu ti to nepřipadá jako dobrá otázka "Nejede mi auto, je červené. Nevíte, čím to je?" ?
Protože některá Pc jsou v doméně a některá ne. Mají různé systémy a i různé verze chrome. A problém stejný. Jediné co je spojuje je Chrome.
Tedy našel jsem jen co je společné a jak to vypadá.
Ano mohl jsem napsat, že cookies jsem zkoušel. A že vše je aktuální. Ale je fakt že pak bych ti vzal z klávesnice jedinou radu kterou jsi měl.
Tedy ještě jednou všem děkuji za snahu.
P32: Mám se ti nějak speciálně omluvit? Neboť nikdo jiný tu z toho tragédii nedělá. _________________ Internet - metla lidstva
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 34776 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po prosinec 01 2025, 16:40 Předmět:
Primárně je vina na "aktualizaci" prohlížeče - ta mimo jiný učuní při updatu i nový nastavení, "modernější" = samozřejmě ve stylu "vše pro ještě pitomějšího uživatele", tzn. že se i nastaví automatická priorita překladu všech stránek, i když to uživatel předtím tak nastavený neměl - ale filozofie "jen my víme co vy vlastně chcete" se přeci šíří internetem a vlastně i běžným reálným světem docela dost dlouho, ne? _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.