Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 34544 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: čt říjen 16 2025, 23:21 Předmět:
RX-20 napsal(a):
...
Bankovní účet nemám, zrušil jsem ho vloni v létě, když banka vyžadovala můj podpis, že jsem majitelem firmy na základě českého zákona o majitelích firem. Což je hovadina. Protože, když mám vklad do nějaký firmy, tak tam mám pouze vklad, podíl a vlastním jen ten vklad teda podíl, ale nejsem majitel. Můžu leda tak převést, nikoliv prodat, můj podíl na někoho jinýho. Určitě nemůžu prodat třeba 10% firmy, když mám 10% podíl. Jenže zákon je takovej jakej si ministerstvo vymyslelo. Já tu blbost odmítnul bance podepsat a účet u banky jsem zrušil.
...
Zcela viditelně se snažíš popírat fakt, že jako normální ofčan můžeš mít účtů kolik chceš a na tom souvisejícícm s vlastnictvím podílu v nějaký firmě vůbec nemusíš mít nějakej pohyb - protože jseš jen zapsanej společník a svoje nároky založený na vlastnictví podílu si realizuješ jinak. Nu, nechceš, nechtěj - já zas nebudu podporovat nenažranou pýčtu, která si za složenku účtuje už bezmála stovku (a kdoví jestli v současnosti už ne víc, já už to přestal sledovat) když můžu platit převodem přímo z mobilu s poplatkem nula celá nula prd za transakci a přestože jsem se ti snažil nabídnout co nejlepší podmínky, ty furt vyhledáváš kontraindikace.
Bye bye, přenechávám tvoje ořechy radši kotli, i když bych je radši přenechal žvýžátkám, než se tady s tebou dohadovat jestli máš nebo nemáš dojít se škatulí do nějakýho krámu ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.