Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5719 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: st srpen 27 2025, 17:31 Předmět:
Mne tiež už dávno zrušili webový účet, vraj som nemal vyplnené IČO, čo som teda nemal, lebo IČO nemám. Zaujímavé že roky im to nevadilo. _________________ Globálne otepľovanie je spôsobené masívnou zástavbou a rúbaním storočných stromov. Kamene namiesto trávy tiež prispievajú k otepľovaniu.
Zaslal: st srpen 27 2025, 22:18 Předmět:
houmr napsal(a):
Mobilní aplikaci jsem nikdy neměl, přihlašoval jsem se tenkrát vždy jen přes webové rozhraní.
Pokud nemáte u Zásilkovny podnikatelský účet s vyplněným a platným IČO tak možnost odesílat zásilky přes webové rozhraní (tzv. klientskou sekci) bez mobilní aplikace už delší dobu neplatí.
Webové rozhraní Zásilkovny (tzv. klientská sekce) je nyní určeno jen pro podnikatele a nikoli pro soukromé osoby bez IČO. Takže pokud chcete odeslat balík ze svého podnikatelského účtu u Zásilkovny s vyplněným a platným IČO tak by vám přihlášení do webového rozhraní bez mobilní aplikace fungovat mělo a pokud nefunguje tak kontaktujte již zmíněnou podporu.
Pokud však chcete odeslat balík jen jako soukromá osoba tedy odesílatel nepodnikatel bez IČO tak pro tento účel nyní existuje u Zásilkovny pouze jediná možnost, a to použít mobilní aplikaci.
Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1105 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: čt srpen 28 2025, 4:41 Předmět:
OK. Nicméně bych čekal, že tedy ten účet buď zruší, nebo ho nechají třeba s přístupem jen do nastavení, ale se zablokovaným odesíláním a informací o nemožností odeslání. Ale že ho "zazdí" do nějakého meziprostoru, kdy účet stále existuje (na email mi přijde odkaz na změnu hesla a heslo lze úspěšně změnit), ale následně se s ním nedá přihlásit. Mě to připadá jako dost polovičaté řešení.
Zaslal: čt srpen 28 2025, 6:57 Předmět:
Tady o tom, proč ten účet ještě existuje, můžeme jen spekulovat. Možná ten účet nezrušili a jen ho převedli a nyní se k němu je možné přihlásit jen z mobilní aplikace. Zkuste se na to zeptat na již odkazované zákaznické podpoře.
Ano mají tam chybu v tom smyslu, že to nevypisuje hlášení, které by informovalo o skutečném důvodu nedostupnosti. Asi to nechtěli řešit v rámci toho webového rozhraní a nechali to prostě jen vyhnít s tím, že uživatel se při problému s přihlášením k tomu webovému rozhraní prostě obrátí na zákaznickou podporu kde mu vysvětlí, že má použít mobilní aplikaci.
Naposledy upravil Valdano dne čt srpen 28 2025, 7:20, celkově upraveno 2 krát.
Založen: Feb 08, 2010 Příspěvky: 729 Bydliště: Dolní Cerekev, Česko (Czechia)
Zaslal: čt srpen 28 2025, 7:13 Předmět:
houmr napsal(a):
...Takže se zeptám - jaké jsou nyní možnosti nejlacinějšího zaslání malé krabičky na Slovensko?
PPL mi ukazuje cca 230 korun, Pošta tuším tři stovky. Přitom Vinted partnerce ze Slovenska chodí za 50 korun... To to mám prohnat přes něj?!
Zatím jsem tedy nic neposílal na Slovensko, ale malý balíček jsem párkrát potřeboval poslat do Polska a jako nejlevnější mi přišlo GLS. Minulý měsíc za malý balíček chtěli 163 Kč vč. DPH. Na jejich webu jsem dopravu objednal, vytiskl jsem si adresní štítek a balíček odnesl do místního výdejního místa, kde si ho druhý den kurýr GLS vyzvedl. Za tři dny byl u adresáta v PL.
Zaslal: čt srpen 28 2025, 8:04 Předmět:
Kdo nemá chytrý telefon a nebo si do telefonu nechce instalovat mobilní aplikaci Zásilkovna a chtěl by využívat posílání balíků přes Zásilkovnu na počítači tak si může na počítači nainstalovat některý z emulátorů Androidu třeba LDPlayer, který je zdarma a pak provozovat mobilní aplikaci Zásilkovna na počítači v tom emulátoru. Instalovat mobilní aplikaci Zásilkovna v LDPLayeru by mělo být možné buď z Google Play a nebo přímo z APK staženého viz tento odkaz. Mobilní aplikace Zásilkovna používá přístup přes Internet. Emulátor by měl poskytovat pro v něm nainstalované mobilní aplikace přístup na Internet, který je k dispozici na počítači, na kterém emulátor běží. Další možnost jak provozovat mobilní aplikaci Zásilkovna jinde než na chytrém mobilních telefonu je třeba na tabletu s Androidem.
Zaslal: čt srpen 28 2025, 8:21 Předmět:
V případě odeslání balíku aktuálně až do 15 Kg přes Zásilkovnu z ČR na Slovensko je cena 99 Kč při volbě doručení na výdejní místo (v případě do ZBoxu jen do 5 Kg) nebo 169 Kč při volbě doručení na adresu. V případě, že je odesílatelem soukromá osoba je nutné použít mobilní aplikaci a zásilku je možné následně podat buď prostřednictvím ZBoxu (jen do 5kg) a nebo na výdejním místě Zásilkovny. Možnost vyzvednutí zásilky kurýrem na adrese odesílatele při jejím odesílání není dostupná pokud je odesílatelem soukromá osoba.
GLS poskytuje možnost odeslání balíku z ČR mimo jiné i na Slovensko přes webové rozhraní e-balik.cz kde jsou uvedeny ceny i postup jak na to. V případě volby vyzvednutí balíku kurýrem na adrese odesílatele, což GLS nabízí jako volitelnou možnost i když je odesílatelem soukromá osoba bez smlouvy, si k dále uvedeným cenám připočtěte 60 Kč. Ceny při podání na výdejním místě GLS jsou následující. Do 3 Kg za 163 Kč, nad 3 do 10 Kg za 192 Kč, nad 10 do 20 Kg za 320 Kč. Možnost volby doručení na výdejní místo pro Slovensko není dostupná pokud je odesílatelem soukromá osoba. Takže jen doručení na adresu.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strana 16 z 16
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.