Já nakonec zkusil Farnell. Chtějí 175Kč za dopravu, ale není mi moc jasné, jestli je to cena s DPH nebo bez, protože tam mám registraci jako plátce DPH.
Narvať do jedného úzkeho modulu tri fázy, napájací zdroj, elektromer, wifi, bluetooth, LAN, aj všetky potrebné izolačné aj prepäťové prvky asi nie je možné bez kompromisov. Tam bude toho poddimenzovaného viac, než len kondenzátory. Ako sa to chladí? Do prívodných vodičov? Znova to zopakujem, ja by som to zahodil.
Používám je dlouho. Za provozu je ta krabička teplá, má spotřebu asi 2W. Je to postavené na ESP32. Za několik let mi na zkrat umřel jenom jeden wifi spínač, takže kvalita je solidní.
Zrovna 100 uF D6,3 v různejch napětích mám skladem ve všech typech, to není nejmenší problém. S těma na 400 V je to ale na hovno, co se vobčas dívám, prakticky nic kvalitního není. Wurth bude neco jak lepčí rejžák. Prostě na 400 V aspoň D8, to musí ti kokoti v návrhu
Rubycon třeba v D6,3 na 400 V má, ale 1 uF. Lepčí jak drátem do voka, ale fakt to bude chodit dobře, pokud původní rejžáckej má mít 3,3 uF (jistě, jak dlouho, že)?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.