Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8150 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so duben 26 2025, 22:17 Předmět:
Šmarjá toho lítalo mezi lidma kvanta; nechali si to od spoluobčanů kolikrát vnutit i vzdělaní lidé za nehorázné sumy. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Vida. Tohle mě úplně minulo. Musel jsem si o tom nalézt starou výživnou diskuzi na Paladixu. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
U této Lambdy by byl zajímavý údaj věk přihazujících. Tedy jestli jsou to hošíci s vidinou budoucích zisků, nebo staříci plnící si svůj dávný sen.
Můžeme se jenom domnívat... _________________ Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo
Zaslal: st duben 30 2025, 8:32 Předmět:
Stejný přijímač je už od 5. ledna 2024 v nabídce na eBay od eshopu z Itálie a aktuálně je cena 638 EUR. Zatímco na Aukru šlo o aukci a v popisu bylo uvedeno "nezkoušeno, bez záruky na funkčnost" tak na eBay to není aukce a v popisu je uvedeno "Completa, funzionante." tj. "Kompletní, funkční." Prodejce je na eBay registrován od roku 2012 a má aktuálně pozitivní zpětnou vazbu 99,6%.
Mm, je to vidieť hlavne na horných dvierkach z vnútornej strany. Vypadá to ak striebrenka.
Budem si musieť počkať, než sa zase objaví nejaký schopný kus za schopné peniaze.
Zaslal: st duben 30 2025, 12:36 Předmět:
Lambdy se mi vždycky dařilo prodávat jen za stokoruny. Na aukro mě to ovšem vzhledem k hmotnosti a obtížné dopravě ani nenapadlo dávat. V lambdách 4 odchází slídové kondíky v cívkových soupravách, do kterých se nedá dostat, v lambdách 5 zase uhnívají trafa.
Chtěl jsem se podívat na historii přihazování v té aukci, ale opět došlo k nějakému vylepšení, otevře se vyskakovací okno a v něm rotační kolečko a to je vše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.