Zaslal: st duben 30 2025, 7:00 Předmět:
Dole na stránce aukra je položka Nápověda a kontakt. Tam jsou často řešené problémy a z nich lze dospět ke kontaktování aukra. Pokud tam problém není, tak se to dá udělat přes kolonku Můj účet - Pravidla na Aukru - Mám jiný dotaz.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 19558 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: st duben 30 2025, 9:08 Předmět:
Funguje na Aukru "dotaz prodejci"? Potřeboval jsem rozměrový upřesnění od jednoho prodejce kapacitních trimrů, je to 14 dní a v emailu nic. Buď na mě prodejce kálí, nebo to Aukro prodejci nepřeposílá. _________________ Jirka
Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1079 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: st duben 30 2025, 9:40 Předmět:
Nevím, mě dotaz kupujícího přijde vždy hned. Ale dost často je to tak hloupě formulovaný dotaz, nebo dokonce spíše příkaz, že se mi na něj ani odpovídat nechce.
a k hraběcím radám typu "nepouživat sračkro bych jen dodal - stejné předměty jako inzeruji na Aukru inzeruji i na jiných inzertních portálech a dokonce levněji o tu provizi. Inzeruji se se stejným popisem, stejnými fotkami. A co myslíte - kolik se toho prodá přes Aukro a kolik přes ostatní protály...[/i]
Mně to fungovalo vždycky. Někdy jsme si s protistranou vyměnili zpráv i víc. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Využijem túto tému, lebo čo platí dnes, zajtra môže byť "vylepšené". Otázka znie: Môžem zo Slovenska predávať na aukro.cz, alebo sa musím registrovať na aukro.sk? Ako je to s platbami a doručovaním, ak som na Slovensku, ale zaregistroval som sa na aukro.cz? Nejak som takúto kombináciu v návodoch na stránkach aukro nenašiel. Ukradnutú doménu .sk zo zásady neuznávam a nepodporujem.
Zaslal: po červen 09 2025, 6:28 Předmět:
Také bych měl všeobecnou otázku. Jak řešíte jako prodejci následnou situaci, například: Inzeruji prodej funkčního zesilovače za 500Kč, poctivě ho ze všech stran nafotím. Jsou čitelné popisy i třeba impedance repro. A teď se mi ozve několik zájemců s dotazy abych ho vyfotil zevnitř, jak moc je poškozený lak co je vidět na obrázku. Jaký má skutečný výkon , budou mi na něm hrát moje reproduktory Philips XXX a další šťavnaté dotazy , zakončené tím můžete mi týden počkat až bude výplata a pak už nereaguje. Já mám prostě na tyhle lidi smůlu a snad pokaždé když chci udělat místo tak je jich většina. Pak pokaždé zvažuji jestli nebylo efektivnější ty věci prodat na kila jako elektrošrot.
Založen: Apr 22, 2006 Příspěvky: 325 Bydliště: Hradec Králové
Zaslal: po červen 09 2025, 7:14 Předmět:
To inzeruješ na bazoši? Tam je velká pravděpodobnost, že odpoví "individuum" co nerozumí psanému textu. Mně třeba jednou napsal zájemce večer v 20:30 SMS, odpověděl jsem mu, ať si přijede následující den a on odpověděl, že když to nejde hned tak už nemá zájem
Na Aukru je to trochu lepší s výskytem exotů, podle mě, ale navíc jim platíš provizi.
Založen: Nov 01, 2016 Příspěvky: 1079 Bydliště: Dřísy nedaleko Staré Boleslavi
Zaslal: po červen 09 2025, 7:54 Předmět:
Já osobně podle nálady a hlavně podle charakteru dotazu - pokud usoudím, že dotaz nebo tazatel je zcela mimo mísu, nereaguji vůbec. Pokud usoudím, že skutečně je vhodné vyfotit nebo dovysvětlit něco co v inzerátu není, v rámci možností dofotím, vysvětlím. Ale ze zásady neregauji na SMS (obvykle do 24 hodin po vydání inzerátu) "dám xxx korun" nebo "kolik slevíte, když mi to přivezete ještě dnes"....
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33958 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po červen 09 2025, 8:09 Předmět:
A navíc ke všemu ještě na inzeráty reagujou šmejdi = podvodníci, co pod záminkou koupě z vás tahají údaje k platební kartě, aby vám následně vybílili účet ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: po červen 09 2025, 8:37 Předmět:
bu2520 napsal(a):
Také bych měl všeobecnou otázku. Jak řešíte jako prodejci .................
Pokud je z té odpovědi znát zajem, reaguji, věcně a korektně. Pokud je z toh o cítit vychcanost nebo dementnost, nechávám bez reakce. Prvních pár dní se objevují hlavně šmejdi, ale postupně se to pročistí. Osobně raději prodávám na aukru, tam je to daleko lepší. A pokud je to nějaký lepší kousek, tak si i připlatím ochranu aukra.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.