Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33669 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po duben 21 2025, 15:18 Předmět:
ransom napsal(a):
p32 napsal(a):
Jestli tam na to prší furt nebo ještě chvilku po dešti, tak co?
Ochrana proti dešti by se možná neměla dělat zrovna tak, že se na piliřek nasměruje veškerá voda, která naprší na sousední dva ary. Jestlipak jsi někdy viděl, kolik toho teče za vydatného deště ze žlabu?
Mě ten obrázek vyloženě pobavil.
Při opravdu vydatným dešti musí voda z toho kolena cákat minimálně půl metru před stříšku toho rozvaděče. Ale třeba to má jinej důvod - naprosto dokonalá akustická indikace srážek. Stačí, aby jen trošku zapršelo a zvuk vody crčící na plech tý stříšky musí bejt slyšet docela fest daleko. Pak stačí jen poslouchat, jak intenzívně voda na ten rozvaděč rampluje a po půl roce poslouchání obyvatel hned ví, jak moc je venku mokro ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: po duben 21 2025, 17:25 Předmět:
Koukám, že si pár expertů z toho okapu udělalo do kalhot.
To, že blbec s okapem to tak udělal, tak není směšné, ale dost ubohé a koukám, že mu to pár dobráků žere. To je srandy kopec, že? Kdyby to tady josef_novak přiblble nenakopíroval, tak bychom měli na Velikonoce asi kratší den.
Naposledy upravil p32 dne po duben 21 2025, 17:29, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: po duben 21 2025, 17:28 Předmět:
josef_novak napsal(a):
Přesně, za pořádného deště z toho musí být vodní atrakce, jenomže zde jsou lidé jako p32, kteří musí všude otravovat a do všeho rýpat.
Ne, to ses škaredě spletl. Já nerýpu do tvého příspěvku, ale klacíkem do hovna, tedy asi do tebe.
A potom jsou zde i lidé, co sem musí kopírovat příspěvky na úrovni páté třídy.
Přesně, za pořádného deště z toho musí být vodní atrakce, jenomže zde jsou lidé jako p32, kteří musí všude otravovat a do všeho rýpat.
Ne, to ses škaredě spletl. Já nerýpu do tvého příspěvku, ale klacíkem do hovna, tedy asi do tebe.
A potom jsou zde i lidé, co sem musí kopírovat příspěvky na úrovni páté třídy.
Ono se stačilo jen podívat na obrázek, kterých jsou tu mraky, nic víc. Jestli tě to emočně rozhodilo, tak určitě dostačovalo, abys buď napočítal do deseti, nebo si při větším pohnutí mysli vzal něco na uklidnění.
Včera to Hill napsal, že oddělená vlákna s hádkami zabírají polovinu diskového prostoru a vyvolávají je přesně lidé jako jsi ty a tobě podobní. Zamindrákovaní chudáci.
p32 ty asi nechodíš moc do hospody, že? Protože bys tam zákonitě do hodiny dostal přes tlamu _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
- naprosto dokonalá akustická indikace srážek. Stačí, aby jen trošku zapršelo a zvuk vody crčící na plech tý stříšky musí bejt slyšet docela fest daleko. ...
Na podobnou věc stačí kus hadru na tyči. Když z něj kape voda, prší, pokud vlaje, fouká, je-li z něj střechýl, mrzne, pokud na něj nevidím, je mlha
Zaslal: po duben 21 2025, 21:09 Předmět:
workhard napsal(a):
p32 ty asi nechodíš moc do hospody, že? Protože bys tam zákonitě do hodiny dostal přes tlamu
No schválně, kolik vás tam bude? Já jsem docela dobrák při své váze necelých 100 kg a výšce 186 cm. Za posledních 50let jsem se tam dostal do konfliktu jen dvakrát, ale přes tlamu jsem já nedostal. Jak jsi na tom ty, siláku?
Tolik slov kvůli jednomu obrázku...
(Aspoň já měl radši mlčet. Dobrý poučení pro příště.) _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Snad ti nenahnal hrůzu se svou obezitou. Ono to není o jednom obrázku, ale o tom, že p32 je pako. On tady určitě přiloží svůj první obrázek, abychom měli mustr, co je správně a co ne.
Zaslal: út duben 22 2025, 20:29 Předmět:
Že ono to tedy bude jen o tom, že za svůj posraný život josef_novak obviňuje všechny kolem sebe místo toho, aby se aspoň na chvilku podíval do zrcadla? A přilož nám další obrázky ať vidíme jaké jsi ty pako.
p32 ty asi nechodíš moc do hospody, že? Protože bys tam zákonitě do hodiny dostal přes tlamu
No schválně, kolik vás tam bude? Já jsem docela dobrák při své váze necelých 100 kg a výšce 186 cm. Za posledních 50let jsem se tam dostal do konfliktu jen dvakrát, ale přes tlamu jsem já nedostal. Jak jsi na tom ty, siláku?
Já se tam do konfliktů nedostávám, protože se do nikoho neustále nenavážím a nemám de.bilní kecy, na rozdíl od tebe, tlusťochu. _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.