Zaslal: ne duben 13 2025, 21:04 Předmět: paypal jak to (ne)funguje
Asi pol roka som nepoužil paypal a teraz pri pokuse o platbu som asi zle zadal heslo, na čo mi paypal oznámil, že veľa skúšam, že mám počkať, alebo požiadať o reset hesla. Keď kliknem na reset hesla, tak žiada email a potom vypíše, že nevedia, či som to ja a ďalej je odkaz na kontakt kde na telefónnom čísle je nejaký blbý automat, čo odomňa chce ťukať do klávesnice nejaké čísla. Tiež je tam link na help-center kde je všetko možné, len nie riešenie môjho loginu.
Funguje ten paypal ešte vôbec?
Bude problém, ak ho len zablokujem v banke a už nikdy viac v živote nepoužijem?
Zaslal: ne duben 13 2025, 21:45 Předmět:
Mě PayPal funguje. V mém PayPal účtu mám nastavené 2fázové přihlášení podobně jako v elektronickém bankovnictví. Po zadání hesla mi přijde na mobil SMS s kódem, který zadám ještě navíc a teprve pak jsem přihlášen ke svému PayPal účtu. Tady je k tomu popis.
Stránky si dokážou zjistit přes prohlížeč, na jakém systému běží ten prohlížeč. To se dá změnit, takže může předstírat, že běží na Windows. Jedině, že by ty stránky používaly nějaký doplněk (jako DRM) a ten by to prozradil.
Navíc některé stránky si pamatují, na kterém zařízení se běžně přihlašujete a pokud se přihlásíte na něčem jiném, tak vás na to upozorní. Stačí změnit OS nebo prohlížeč.
Práve som skúšal u Skylum zakúpiť grafický program. Odmietlo mi platbu cez PayPal aj priamo cez debetnú kartu. Vypísalo mi toto : There is no funding source added to your PayPal account. Please add a card to continue.
V čom môže byť problém ? Ďakujem.
V tom, že tam tu kartu nemáš zadánu.
Mě jinak paypal funguje naprosto bez komplikací. Kartu na něj vázánu nemám, dobíjím peněženku vždy, když něco kupuju. Platební metodu mám zůstatek na účtu paypal. Pokud platím vyšší částku, nebo malou několikrát po sobě, pošlou mi na mobil sms s ověřovacím kódem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.