Zaslal: po listopad 27 2023, 17:33 Předmět: Klávesnica Connect IT CI-58, nejde
Ahoj, skúsil som pripojiť k ntb Asus 1215 W7 prvý raz mne neznámu staršiu klávesnicu Connect IT CI-58. Po pripojení sa objavilo že sa inštaluje nové zariadenie. Klávesnica však nereaguje, a ani pri stlačenej klávese a súčasnom prihýbaní káblikom.
Reštart ntb stav nezmenil: klávesnica nereaguje.
Ovládací panel_klávesnica_HW v Zariadenia vidím: Keyboard device filter
a vo Všeobecné Výrobca: Keyboard device filter
a v Umiestnenie: plugged into keyboard por
čiže vyzerá že tu nič sa pripojenej klávesnice netýka
Po pokuse preinštalovať ovládač sa nič nezmenilo, vypísalo že sa zistilo že ovládač pre uvedené zariadenie je aktuálny.
Vyzerá že keďže po pripojení klávesnica komunikovala, v kábliku by chyba teda byť nemala, nie je však nainštalovaná, je chybná a teda vyhodiť?
Zaslal: po listopad 27 2023, 18:58 Předmět:
je to obycajna klavesnica, ak po pripojeni nefunguje, mizes skusit vymenit usb kabel, pripadne pozriet, ci je dobre zapajkovany a ak ani tak nepojde, tak smer elektroodpad.
od tejto znacky mam par veci a nie je to ziadna extra kvalita. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Můj počítač tyhle levné klávesnice nemá rád, občas přestanou fungovat.
Měl jsem tuhle klávesnici taky vypůjčenou na vyzkoušení a na mém počítači buď nešla vůbec nebo vynechávala, přitom na jiném PC fungovala.
Vsunul som klávesnicu do iného USB portu, bez zmeny,
šiel som to dať do Dell W10: za okamih inštalácie zasvietilo aj jej minizelené LED: a ide ako hodinky... už bola odložená pri dverách: ale poznačím to na ňu, a ako záložná možno v núdzi ešte poslúži...
Zaslal: po listopad 27 2023, 21:43 Předmět:
este je tu varianta, ze nefunguje v usb3 portoch, ale iba v usb2 - aj s takou som sa uz stretol.
nonius: mne na jednej connect it od kupy nefunguje par klaves, ale nemam cas sa na to pozriet. Asi ju necham deckam na hranie - jedna stara ma doteraz uspech, ked si do nej len tak tukaju a hraju sa na to, ze pracuju ako tatko _________________ No vidis, a tak si sa bal
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7880 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: po listopad 27 2023, 22:02 Předmět:
Vím, že jsme na bastlírně, ale něčím jako "Connect IT" bych se fakt nezabýval
Jo, takový DELL SK 8115, to je "paní" klávesnice. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: út listopad 28 2023, 6:50 Předmět:
Hubert_79: podla obrazkov, presne tu dell maju detvaky na hranie. Dost masivna, neznicitelna a aj ten usb kabel bol podstatne hrubsi, ako pri connect-it _________________ No vidis, a tak si sa bal
Mám starý počítač bez ps/2 konektorů. Měl jsem vypůjčeny převážně levné klávesnice (Connect IT snad 2 verze) a všechny se chovaly stejně. Při startu počítač občas hlásil, že není připojena klávesnice, občas nebylo možné se dostat do BIOSu a klávesnice se vzpamatovala, až když nabíhal operační systém (MX Linux). Také při běhu systému přestala fungovat, musel jsem ji odpojit a znovu připojit k USB, aby zase šla. Zkoušel jsem různé USB porty a stále stejný problém. Přitom ostatní zařízení ve všech těch USB portech normálně fungovaly. Ty klávesnice u ostatních PC taky fungovaly.
Potom jsem dostal už použitou klávesnici Lenovo (určitě nebyla moc levná) a ta fungovala bez problémů. Teď mám klávesnici DELL KB216 a ta funguje taky dobře.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.