Zaslal: čt srpen 10 2023, 16:17 Předmět:
Dotyčný je velice fundovaný v AV technice, ovšem ne vždy stoprocentně spolehlivý. Před letošní dovolenou jsem mu začal shromažďovat a balit předměty o které si napsal:
• Harman Kardon AVR 20 II (neevropské napájení)
• TW40 junior
• audiocentrum (domácí stavba)
• moduly 3AK xxx xx (ze školního rozhlasu)
• 2ks repro z Color 430
Začal jsem s tím na konci června, v době, kdy jsem vystavil ten TW40. Stačil jeden seriózní hodinový hovor. Jenže od té doby už mi telefén nebral. Chtěl jsem to stihnout před započetím firemní dovolené (PÁ 21.7.), pokoušel jsem se dovolat nejmíň 50×. Balík pro sinclaira leží dosud v jedné kanceláři ve firmě. Bez potvrzení nic posílat nebudu.
Ad spolehlivost, seriózní domluva apod. - dost tu na něj před lety nadával člen fóra jménem sanoch. Že mu údajně nevrátil něco, co měl za úkol opravit. Zajímavé je, že když jsem mu z Moravy přivezl torzo nějakého TWxxx, tak se zrovna onen sanoch neměl k jeho převzetí a trčí mi to od posledního předcovidového léta ve skladu a zavazí. A když jsem se pokoušel dovolat dodavateli TWxxx (příjemce - sanoch), člen fóra jménem PixelOrgy (odesílatel) mi mazal vzkazy a telefony típal. Nabízí se otázka, jestli se dá vůbec na někoho spolehnout.
Ako som písal hore, tak som s ním chcel iba pokračovať v zaujímavej debate o tej AKAI legende a nie o nejakom vrátení prístrojov alebo o nesplnených sľuboch.
ne vždy stoprocentně spolehlivej na domluvu, checht, ten byl dobrej spíš stoprocentně nespolehlivej, ne? až budeš čekat dva roky, aby se ti uráčil vůbec dát konkrétní informace, kdy a kam věci poslat/odvézt, jak já, tak si přiď brečet
naštěstí jak vidím, tak je dobře, že sem mu ani nic neposlal, v životě bych to neviděl ale tak zas to víš, dyž mu negdo mezitím nacpe nejaký aparátůry za statisíce, tak na nás plebs s krámama za desítku samozřejmě mrdá a nechává to nekde v hromadách smrdět, vo co go…
Nedokážem to posúdiť. Ja som sa s ním bavil o oprave toho high end setu AKAI DA 9500, ktorý dával dokopy asi 8 mesiacov a úplne bez servisnej dokumentácie a opravil to.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32853 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po říjen 23 2023, 8:36 Předmět:
Moje aktuální info říká, že zvednul telefon jednomu z kolegů a odsouhlasil si s ním setkání u sebe doma koncem tohohle tejdne. Takže žije, dejchá, komunikuje - ale jak je u něj zvykem, jen někdy a jen s někým. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.