Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33717 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po duben 24 2023, 15:32 Předmět:
ZdenekHQ napsal(a):
Ten systém "na požádání nameleme" jsem sice už minimálně 15 let nezažil, ale přesně tak to bylo. ...
Já jo - naposledy vloni v červenci v Klatovech, v řeznictví kousek pod náměstím, jmenuje se to tam "Řeznictví u Šedlbauerů" = https://mapy.cz/s/numajopalu Nepochybuju vo tom, že to za toho o chlup víc než půl roku ještě nezrušili ... Teda ne že mi zrovna tam namleli prasečí kůži do hověziny, ale byla to ta služba "meleme na požádání". _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: po duben 24 2023, 15:57 Předmět:
Já třeba vím, že melou klasickou mletinu na požádání, ale směs je předem daná, mají tam naházenej ořez. Ale mělo by to mít nějakou kulturu a ten mlýnek by měl být v chladu. To asi není... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33717 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po duben 24 2023, 17:43 Předmět:
Jenomže když chceš namlít svůj výběr půl na půl hovězí krk nebo jiný pololibový přední a k tomu třeba kus vepřovýho plecka, aby to nebylo tak tučný jako s bůčkem, tak ti ten mlejnek stejně nikdo předem nevyčistí a prvních 10-15-20deka podle velikosti šneku a složení máš v misce stejně to, co se mlelo předtím ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
hoši, beztak sa libové mäso nemá čo mleť, ostatne, i ten tatarák by sa mal škrábať. I na hambáče zomlete krkovičku a nie nejakú drahú roštenku či nebodaj sviečkovú. Plus, ešte stále existuje možnosť, že si tam niekto pred vami nechá zomleť napríklad aj hydinu.. pozor, dou k vám kuřátka, II.
Založen: Feb 25, 2008 Příspěvky: 19717 Bydliště: Rychnovsko
Zaslal: po duben 24 2023, 19:16 Předmět:
Když se podíváš na to co prodávají , tak bych už sekanou nekoupil . Mám teda 21čku roba a dám vždycky maso tak na hoďku do mražáku a melu . Úplná pohoda , kolik tam zbyde ? 3deka ? Tatara nedělám , tak mi střední díry stačí .
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.