Založen: Mar 12, 2008 Příspěvky: 3078 Bydliště: Považie - Vorošilovo
Zaslal: pá duben 01 2022, 23:05 Předmět:
Nechcem to zakríknuť, ale na elekltroniku mám šťastie: aut. práčka Thomson funguje 25 rokov, CRTV OVP214 mi fungoval (až na výmenu klasického elytu 220µF/35V pri Vn trafe - blbé umiestnenie...) 18 rokov, plazmou som OVP nahradil iba preto, že plazmy sa prestali vyrábať a odnož LCD (maskovaná pod LED) ma zákaz do môjho bytu. Ak moja plazma neopraviteľne skolabuje, tak radšej vrazím prašule do OLED technológie, než do tej ,,čierna je modrá"..... Kto pozerá rád po tme, tak vie, o čom píšem......
Založen: Mar 12, 2008 Příspěvky: 3078 Bydliště: Považie - Vorošilovo
Zaslal: pá duben 29 2022, 20:59 Předmět:
Plnená vrchom, je na vrchu ešte nálepka vo francúzskej trikolóre s popisom ,, FABRIQUÉ EN FRANCE" Je to typ SWT 500P. Teraz som schválne vyhľadal papiere: Dátum kúpy je 21. 9. 1997.... Kupované to bolo u nás v SR.
Zaslal: út prosinec 27 2022, 15:20 Předmět:
Je to smutne. Pred par rokmi Panasonic vyrabal aj lacne modely (napr. TX-40CS520E) s edge podsvietenim. Pred par dnami som to v jednom menil. Vydrzalo to 7 rokov celodenneho prehravania reklamy a nic sa nespalilo, stacilo vymeni len LED pas. Na Samsungu vyhoria LED aj s plexisklom za 4 roky v domacnosti.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 19348 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: út prosinec 27 2022, 15:56 Předmět:
Tak ještě že jsem před Vánocema 2019 stihnul do rodiny dva Panasonicy koupit. Teď prý v Plzni patlaj tepelný čerpadla. A ani ten Pardubickej nemá původní program jistej jak mi říkal jeden zaměstnanec na vyšší pozici. _________________ Jirka
Zaslal: čt září 28 2023, 15:02 Předmět:
Nazdar. Náš Panasonic TX-40FS503E nedávno oslavil páté narozeniny. Kdyby se pokazil, tak co místo něho koupit??
Požadavky jsou
-úhlopříčka nejlíp 100cm, nanejvýš 108cm
-cena tak do 16000 Kč.
-možnost seřadit televizní programy (u nějakýho Philipse to nešlo)
-normální zvuk, né nějaké mizerné reproduktorky
-nouzové ovládání tlačítky na televizoru, né nějaký blbý joystick
-trochu normální pohodlný dálkový ovladač
-4K rozlišení nevyžaduju a moc ho neřeším
-na internet máme externí android box
Současné 100cm Panasonicy jsou převlečenej Vestel, že? Ale vadí to?
Vlastní konstrukci má dnes kdo a jak moc se to vyplatí? Samsung? LG? Sony? Nebo je přijatelné otevřeně čínské Hisense nebo TCL?
Mám LG s webOS, dokoupil jsem si bezdrátovkou mini klávesnici s touchpadem.
Ovládání je takové divné. Při přehrávání z NAS (mkv) je volba zvukové stopy a titulků hloupě schovaná až v nějakém podmenu. Taky jsem teď nedavno našel seriál, kde TV nevidí ostatní titulkové stopy.
V aplikaci youtube nelze na klávesnici používat písmena a je nutné psát na virtuální klávesnici ...
Ale bohužel nemůžu porovnat s jinejma TV, jestli to jinde není ještě horší. Ale občas mi příjde, že vývojáři ty svoje výtvory snad ani nikdy nezkouší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.