Zaslal: čt prosinec 12 2019, 12:12 Předmět:
To připojení přes ten USB čudlík bude fungovat v domácí síti stejně jako připojení přes ten RJ45. Samozřejmě se počítá s tím, že máš domácí síti wifi router atd.
Češtinu do toho ti nahraje "skoro" každý. Jde pouze o to, vytáhnout ten firmware ven, počeštit např. polštinu a dát zpět. Já to takhle dělal u DVD přehrávačů Philips apod. Prostě, i kdyby tam ta čeština nebyla, tak by byl určitě velký zájem o její přidání - důležité je, aby tam šel ten HEVC.
Obsahem balení je vlastní přijímač, HDMI kabel, dálkový ovladač a jednoduchý návod v angličtině. Přijímač lze naladit bez problémů a české menu je bez chyb. Nainstaloval jsem ho v dílně na jednu placku co mi tam zůstala. Uvidíme jak se bude chovat.
TOP:
Podobný má i settopbox Tesla TE-310.
Když už jsem u tohoto settopboxu, zeptám se na jednu maličkost: k čemu má tento settopbox LAN konektor RJ-45, a proč dovoluje připojení k síti (jak ručně, tak přes DHCP)?
Ničím se mi nepodařilo nic z internetu vyvolat, ani v menu najít volbu, která by to umožnila.
V jedné z recenzí na Heurece se píše "připojení k internetu pouze pro aktualizaci sw".
Zaslal: pá leden 03 2020, 10:16 Předmět:
Takže asi 4 stovky. Všiml jsem si, že je tam i verze, která místo SCARTu má RJ45. Má to připojení na síť nějaký smysl? Tedy jako normální využití k internetu než jen k aktualizaci SW. Ptám se jen proto, jestli to má nějaké ty možnosti v menu.
Zaslal: pá leden 03 2020, 12:38 Předmět:
Tak to nevím. V menu multimedia jsem teď objevil nějakou možnost připojení na youtube. Po otevření se zobrazí hláška "Připojte anténu wifi a nastavte internet". Nicméně připojit není kam, tahle verze je bez.
Já mám STB K2 Smart https://www.aliexpress.com/item/4000039185115.html ,češtinu umí, funkce bez problémů. Levný STB pro běžnou TV. Dále mám už více než rok STB ON-LENY T2, zprvu neznámý, má LAN. Později jsem zjistil, že se u nás prodává jako MAXXO T2 (jen jiný přední panel, zbytek stejný) SW pro MAXXO bez problémů, funguje přehrávání z NASu funkční. Ještě z toho vychází EMOS EM-170, má však jiný SW, je také funkční kromě DO resp. funguje s tím od EMOSu. Bohužel se oba již nevyrábí, jen to MAXXO
Zaslal: út leden 21 2020, 10:43 Předmět:
Killroy: Má DO možnost naučit se funkci zapnuti tv z ovladače TV? Někde jsem o tom něco četl že jsou boxy s ovladačem co to umí, pak stačí používat jen jeden. Díky za info
typ Vmade K6, kvůli programovatelnému ovladači. Základní funkce jdou v pohodě, ale zjistil jsem, že YouTube po začátku přehrálo některá videa, ale teď hází všude hlášku " Error Can´t Play this video"
Mám verzi
ITALY
SW. 7T10R836650
HW. 20190422V1.0
Zkusil jsem přehrát Firmware 2019 11.1.V1.0, ale původní se nepřepsal.
http://www.v-made.tv/viewforum.php?f=38&sid=f48e02f7e94e915c7846c336305acc93
Má někdo s těmito modely zkušenost?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3Další
Strana 2 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.