Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne září 08 2019, 21:44 Předmět:
Přítele Papina (otevřenýho) díky dnu používám třeba i na škvaření sádla.
Ale jinak nesouhlasím s postupem - napřed pasíruju, protože koření. Teprve potom tyčák. U omáček se dá koření dát do čajítka vajíčka, pak je to jednodušší. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18477 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: ne září 08 2019, 21:53 Předmět:
Na co tyčák po pasírování? Kdyť skrz ceďák neproleze větší kus než cca 1 mm3.
Když se to nakutruje před pasírováním tak je ve výsledku větší podíl "sušiny" ze šlupek, semínek a koření.
A s tím kořením, bobkáč vytáhnu a ostatní tam zůstane. _________________ Jirka
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne září 08 2019, 21:56 Předmět:
Tak to já používám hrubší první síto, i na omáčky. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Feb 25, 2008 Příspěvky: 18893 Bydliště: Rychnovsko
Zaslal: út září 10 2019, 5:34 Předmět:
Jdu dnes na další hrnec , chutná . Koření rozemelu . Jenom dám méně skořice a a cukru a mám přidat pálivku ... Pěna je tak 5minut . Foukám jak do ohně a potom snižuji z 3-ky postupně pod dvojku . Při míchadle se nic nepřipaluje a škrob tam nedám , takový "kečup" můžu koupit v krámě .
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: út září 10 2019, 13:58 Předmět:
To mletí koření fakt není dobrej nápad. Pálivá paprika funguje dobře. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Feb 25, 2008 Příspěvky: 18893 Bydliště: Rychnovsko
Zaslal: st září 11 2019, 7:44 Předmět:
A zapíši si trvale původní tecept a přidám tam tu lžičku pálivky a je to supr . Já zahušťuji 2 hodiny a mám nyní k tomu fén , na to foukání do pěny , trvá tak 5 minut po začátku varu . Vavřín nemelu , ale celý vidličkou vylovím .
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.