Zaslal: so květen 02 2020, 19:05 Předmět: Matice na F konektor
Nevíte někdo, jestli mají třeba u Fabory nebo podobně matici na F konektor do panelu ? Měrka mi ukazuje stoupání 32G ( 5/32" ), průměr je přibližně 9,5mm.
Zaslal: ne květen 03 2020, 11:26 Předmět:
Pokud jich potřebuješ pár, na nějakou speciálku, tak se možná už vyplatí koupit třeba v Gesu panelové zásuvky za 9,90 Kč a matice vzít z toho.
Ve Fabory by za ně chtěli určitě 3 - 4 Kč minimálně.
Případně zkusit sehnat od Číňana. _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Děkuji za nabídky, vážím si toho, ale poštovné by bylo dost vysoké oproti jejich hodnotě. Párkrát do roka jedu okolo prodejny Fabory, ty 4Kč bych za to klidně dal. Zatím to asi vyřeším odříznutím protikusu.
2004 Příspěvky: 19880 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: ne květen 03 2020, 18:15 Předmět:
Jestli myslíš tu matici na upevnění F-konektoru do panelu, tak používám tyto do panelu nebo krabiček. Než jsem je objecil musel jsem uvnitř nechat víc místa, protože jsem používal spojky Keystone.
Zakládat vlákno, jejímž předmětem je věc běžně dostupná a přitom bazírovat na cenách jednotek Kč, je skutečně raritní a proto je podle mne právem tady.
Dal jsem to sem, protože si myslím, že si to nezaslouží trvalé uložení v EB. Před časem jsem si dva konektory koupil, ale až teď, když jsem je potřeboval, jsem zjistil, že podložky přibalili ale matice ne. Už je vyřešeno, sehnal jsem starší VHF/UHF slučovač s F konektory. Díky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.