Jak se tyto telefony připojují k PC či NB pro přehrátí fotek do PC či NB? Jde to ještě jako externí harddisk nebo už se musí jinak nebo musí být nějaký program v PC? Nebo musí být nějaké nastavení či povolení v tom mobilu? Byl jsem u známého a raději jsem se udělal blbým, že to vidím poprvé, ale i tak bych mu chtěl poradit, co s tím.
A možná bych v budoucnu chtěl kupovat stejný.
Zaslal: čt prosinec 12 2019, 12:19 Předmět:
Díky jirkati, to je přesně vono. Je tam hlavně to, co zajímá do budoucna i mě:
citace:
Můžeme-li doporučit, volte raději režim Přenos souborů. Když v tomto otevřete Průzkumníka, uvidíte telefon jako Přenosné zařízení. Po otevření byste měli vidět interní úložiště, případně paměťovou kartu.
Zaslal: čt prosinec 12 2019, 14:23 Předmět:
Jo ještě je třeba odklepnout na telefonu spojení s protějškem. A v průzkumníkovi se pak objeví jako zařízení. Mám MiA2_lite, ale to bude všechno stejné†
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7880 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: čt prosinec 12 2019, 15:36 Předmět:
Naprosto bez problému. V PC to je vidět jako další zařízení, tak to rozklikneš a jsi tam. No a pak to normálně zkopíruješ.
No a nebo je cesta přes nějaký ten mrak. Nastavit, aby to ty fotky posílalo když to má wifi a pak na to můžeš pomalu odevšad. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: čt prosinec 12 2019, 19:02 Předmět:
Tak jsem se od známého vrátil a s úspěchem. Samozřejmě to nešlo. Tak jsem se vnořil do telefonu a musel jsem zapnout "rozšířený" režim a tam dát možnost reagovat na to připojení. Teď už mu stačí jen ten první postup z odkazu od jirkati a funguje mu to. Jo a ta jeho verze je MI A3.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.