Zaslal: čt listopad 30 2006, 21:09 Předmět: Bastlírna a vytížení CPU
Lidi zdravím. V poslední době mám problém že pokud se pohybuji na stránkách bastlírny vyskočí mi vytíženost cpu na 100%. Používám Firefox 1.5.0.8 na jiných stránkách bez problémů. Nevíte co s tím? _________________ Internet - metla lidstva
Naposledy upravil rezis dne pá prosinec 01 2006, 8:43, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: čt listopad 30 2006, 21:59 Předmět:
To nejseš sám!
Mám ten samej FireFox a u Woken se mi to sekalo, teď u Tučňáka mi to lítá na 100% a větrák na procáku (2,8GHz) se může zbláznit!
Vypnul jsem styly stránky (no humus) a bylo to O.K. _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
2004 Příspěvky: 19905 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: čt listopad 30 2006, 23:17 Předmět:
Nojo, Internet Explorer zatěžuje Bastlírnou procesor na 2 až 4%, vyjímečně, při přechodu na odkaz, přeleze 10%.
Tak hlásím: u mě dobrý!
(I když IE mě nenaplňuje jinak nadšením, v tomhle případě se hodí)
Nojo, Internet Explorer zatěžuje Bastlírnou procesor na 2 až 4%, vyjímečně, při přechodu na odkaz, přeleze 10%.
Tak hlásím: u mě dobrý!
(I když IE mě nenaplňuje jinak nadšením, v tomhle případě se hodí)
No ja mam takisto IE a ziadny problem , ale na 2 PC mam zase najnovsiu verziu firefoxu a tam sa procesor po pripojeni na bastlirnu drzi na tych 23% a inak nacitava mi to takisto rychlo ako pri IE
rezis: upgraduj na novou verzi firefoxe, ta kterou mas je dost dirava a obsahuje chyby ja mam Gecko/20061010 Firefox/2.0 a nestezuji si. Stejne se obcas nevyhnes problemum a nainstalujes si jeste treba operu pac nektere stranky jsou napsany takovym zpusobem ze se spatne v nekterem prohlizeci zobrazuji, tudiz v jinem se to chova lip a v dalsim je to horsi.
2004 Příspěvky: 19905 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: pá prosinec 01 2006, 10:43 Předmět:
Tak jsem to prověřil s FFoxem 2.0 - a taky bez problémů na Athlonu 2400 (1,84 GHz) využití do 20% i s minichatem.
>>Rezis: testoval jsi mašinu na přítomnost spyware, malware a podobných lahůdek?
Zkusím to přeistalovat na Firefox 2.0 a uvidím. Jinak je to PIII 700MHz v notebooku. Vždy to jelo a jede na všech stránkách krom bastlírny. No uvidíme možna ten minichat jinde nebývá. Přeistaluji a pak s ozvu. Jinak havěť nemám (krom windowsu ) na to si musím dávat bacha, protože se připojuji do podnikové sítě a to bych asi nerozdýchal _________________ Internet - metla lidstva
Založen: Nov 11, 2005 Příspěvky: 1064 Bydliště: Hradec Králové
Zaslal: pá prosinec 01 2006, 13:31 Předmět:
Mně nějaká z posledních verzí Firefoxu pro Win nefungovala dobře přes Winproxy 1.5.3 (používám, protože nám doma odešel ADSL router se 4 ethernet porty). Byly problémy s načítáním obrázků a některých stránek, ale na Bastlírnu jsem s ní nechodil (pro to používám IE6), tak nevím. Odinstalování Firefoxu a nainstalování jeho starší verze nepomohlo, nakonec jsem Firefox vyhodil z PC zcela a jako alternativní prohlížeč používám Operu.
Ale v IE6 mám zas ve W2K problémy s Windows Updatem, stahování trvá strašně dlouho - asi to zlobí od té doby co jsem nainstaloval a posléze odinstaloval Kerio Personal Firewall.
Tím chci jen naznačit, že příčiny mohou být různé.
Zkusím to přeistalovat na Firefox 2.0 a uvidím. Jinak je to PIII 700MHz v notebooku. Vždy to jelo a jede na všech stránkách krom bastlírny. No uvidíme možna ten minichat jinde nebývá. Přeistaluji a pak s ozvu. Jinak havěť nemám (krom windowsu ) na to si musím dávat bacha, protože se připojuji do podnikové sítě a to bych asi nerozdýchal
Me FF2.0 beha na P2-366Mhz se 128MB Ramky, a jede to slusne. Jestlize mas pocit ze to muze zpusobovat minichat tak je to tak, s FF1.5 mi to delalo zlo a nekolikrat jsem musel cely prohlizec killnout a pustit znova protoze mi padal system. S tim novym FF to jede bezproblemu, zrejme opravily par bugu v Gecku.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.