je 12.9.2015 setkání na Kozákově. Nikdy jsem tam nebyl a rád bych se tam podíval. Chci se zeptat jak velká je ta burza co tam bývá ? Kolik prodejců, a pokud bych tam chtěl prodávat tak v kolik hodin tam je dobré být.
dříve jsem tam jezdil pravidelně, ale asi 5 let jsem tam nebyl . . .
Taky nevím jak to mají teďka, ale dříve byl Kozákov jarní a podzimní.
Jarní byl více HAM a podzimní více CB.
Je tam víc amatérských věcí a haraburdí, než v Holicích.
Jen je to takové komornější . . .
Prodejců bývá asi 50, někdy i cca do 100.
Obvykle dojede asi 300 až 400 lidí dohromady.
Ale někdy v polovině 90tých let tam jezdilo jen asi 20 prodejců a dohromady cca 100 návštěvníků . . .
prostě jak, kdy . . .
Ten prostor je kolem chaty docela veliký, asi 50 x 300 metrů
Zaslal: pá září 04 2015, 11:30 Předmět:
Divím se že je pouze 1 odpověď. To na to setkání nikdo nejezdíte ? To tam jezdí opravdu tak málo lidí a nebo to je setkání pouze pro HAM a CB a bastlíře tam neberou?
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32853 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá září 04 2015, 11:43 Předmět:
Spíš o něm bastlíři moc nevědí - a taky je to tím, že až na některý výjimky nejdou bastlíři "pravověrným" hamům moc pod fousy (osobní zkušenosti s několika z nich - prostě co není echt podle foršriftu a licence, to je prasečina a podobně). Oni jsou spíš přes ty vf konstrukce, bastlení nějakejch blikátek, časovačů a termostatů je nebere i když to hodně z nich umí taky - ale oni se stejně spíš než konstruování věnujou provozu na pásmech (z toho zase nejsme tolik odvázaní my, co radši sedíme s páječkou v paprči). Já nesdílím nadšení někoho, kdo se na KV "protluče" poruchama a rušením svým signálem ze 100W lineáru na 80m ke spojení s nějakým 1x za 20 let osídleným atolem v Tichomoří, kde zrovna zakotvila jakási expedice stejně jako on nesdílí moje nadšení nad právě zprovozněným nějakým zařízením nevysílací povahy. Tudíž i když oba "děláme do slaboproudu" a občas si i vypomůžeme součástkama nebo nějakým měřákem, v podstatě si nemáme o čem povídat a stejně to pak dopadá i s takovýma lokálníma burzama ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Feb 05, 2007 Příspěvky: 1733 Bydliště: Liberec - tam na severu Čech
Zaslal: ne září 13 2015, 15:36 Předmět:
... prodejců bylo pramálo. Kdo přijel prodávat, dlouho nevydržel a brzo to zabalil. Nepřivezl jsem si z burzy nic, co by mě padlo do oka (nebo nesehnal, co jsem potřeboval). Ale jako upomínku z Kozákova mám pěknou magnetku na lednici . Nelituju, byl to pěkný výlet.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.