Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32879 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: so říjen 06 2012, 0:08 Předmět:
Hlavně si všichni budem pamatovat VODEZDISMUS KEZDISMUS. Proč se tím rozčilovat a škodit tak vlastnímu zdraví kvůli blbosti jinejch? _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: so říjen 06 2012, 6:00 Předmět:
osobně jsem ho neznal a tak vlasně znám jen jeho mediální obraz, něco jako Fučík. Nicméně střípky informací které mimo tento mediální obraz ke mě pronikly ve mě vzbuzují pocit , že to tok jednoduše kladná osobnost nebyla. Mělo by se pojmenovávat až po padesáti letech od úmrtí, to už emoce ochladnou a zůstane jen tem omšelý mediální obraz nebo taky ne. Kde jsou ulice a pomníky těch, kteří ještě žili a už jim je stavěli.
Zaslal: so říjen 06 2012, 9:29 Předmět:
Nejhorší na tom je, že na podobné šarády se peníze najdou vždycky, ale třeba na náročnou operaci dítětě v zahraničí se musí mezi občany uspořádat sbírka..
. _________________ Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
2004 Příspěvky: 19905 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: so říjen 06 2012, 9:50 Předmět:
Včera dopoledne na ČRo1 bylo dlouhé povídání s novinářem Janem Petránkem.
Poslouchal jsem to cestou v autě, neslyšel jsem to od začátku a, jak je zvykem u rádií v koncernových autech, místy jsem byl bez signálu, tak doufám, že jsem to pochopil správně:
jedna z otázek totiž byla i na přejmenování letiště. Procenta si nepamatuji, ale pan Petránek poznamenal, že ho udivilo, proč se letiště přejmenovává, když oficiálně zveřejněný souhrn výzkumů veřejného mínění vyšel sice celkem těsně, ale proti přejmenování. A že by dal přednost přejmenování nějaké kulturní instituce, když už to muselo být, protože je divné pojmenovat letiště po někom, kdo nerad létal, a všeobecně se o tom ví.
Mně to zaráží také, ostatně Pan Petránek mi hovořil z duše, stejný názor jsem vyplňoval do nějakého výzkumného dotazníku před pár měsíci totiž také, jen jinými slovy, ale stejně jednoznačně.
Jenže buď je u nás hodně lidí, kdeří rádi podle okolností změní názor, aby hlasování vyšlo, nebo statistika využívá hojně váženého průměru - škrtneme, co se nehodí, a spočítáme, co zbylo (a můj názor se určitě nehodil, když jsem dal přednost původnímu názvu Praha - Ruzyně). A to by v tom byl čert, aby se to neprosadilo.
Nejspíš ale platí obojí.
Připomíná mi to, jak se tu před lety zřídila zóna zákazu stání, během týdne radní uznali, že je to kravina, kam najednou na noc s 250 auty, která nikde nepřekážela, to by přišlo vůbec draho.
Takže všichni ještě rok a půl porušovali zákon a policajti měli z města instrukce nevšímat si toho, protože přeznačení něco stálo a bylo potřeba s odstraněním značek aspoň rok počkat, než se bude moci odepsat, aby z toho nebyl průseur...
Každý režim v závěru své existence je tím víc křečovitý a prolhaný, čím víc se ten konec blíží. Víc pompy, vepředu stříhání pásek a novinářské ***** a vzadu filtrování nepohodlných nebo rovnou pendreky. Přítomnost "Entropa" Černého a jeho pasáka Vondry dobře vystihuje o co šlo. Naši nejvyšší nezastírají že jim jde o to, užít si Poslední mejdan.
Země v obdobích rozkvětu nepřejmenovávají letiště, ale staví nová letiště, školy, a národní důchod roste. A nezadlužujou se.
Vy to špatně chápete. Pánko režižér nechtěl zviditelnit pana Havla, ale sám sebe. A to se mu podařilo. Kdo si teď honem vzpomene na to co natočil? Ale navždy se vryl do srdce národa jako Ten Slovák Co Přejmenoval Ruzyňské Letiště Po Nejlepším Prezidentovi Mezi Dramatiky A Nejlepším Dramatikovi Mezi Prezidenty.
Hill napsal(a):
...když oficiálně zveřejněný souhrn výzkumů veřejného mínění vyšel sice celkem těsně, ale proti přejmenování...
Někde (snad na iVčera) to tehdy komentovali, že ti co nesouhlasili, tak činili proto, že se jim nelíbil původně navrhovaný název "Václav Havel je letiště" _________________ Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Zaslal: so říjen 06 2012, 12:09 Předmět:
Moc mě těší, že i po smrti, některé zdejší diskutéry V.Havel tak rozčiluje. _________________ Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4Další
Strana 1 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.